שאלה לגבי תאונה בגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות בוקר טוב
    דבר ראשון מצטערת שאני לא מגיבה לבנות פשוט לא קל אחרי לידה אין לי הרבה זמן.
    ולשאלה אביאל וליה בקייטנה של הגן עירייה, אתמול בצהריים מתקשרים אליי והגננת של אביאל שהיתה הגננת שלו השנה אומרת לי רחל את יכולה להגיע אביאל נפל ופתח את הסנטר.
    בקיצור רצתי מהר לגן והגעתי תוך שתי דקות הייתי באזור, ראיתי אותו וכמעט התעלפתי מלא דם אפילו ברצפה שאלתי איך זה קרה והיא אמרה שהם ירדו למבואה למטה בגן זה מקום שבו הם עושים חוגים והיה מים על הרצפה והוא החליק ופתח את הסנטר.
    בקיצור לקחתי אותו למוקד ומשם לבית החולים בקיצור עשו לו ארבעה תפרים והוא לא יכול ללכת לקייטנה ולא שמש ולא שום מקום רק בבית.
    ולשאלה האם הייתם מגישות תביעה בגין רשלנות למה היה מים על הרצפה לילד יהיה צלקת לכל החיים בסנטר הוא לא יכול ללכת לקייטנה כמה ימים והרי שלמתי הרבה כסף. מצד שני זו הגננת שלו שעובדת בקייטנה אבל אני תובעת את הביטוח של הקייטנה.
    מה הייתם עושות.
    וסליחה על האורך תודה למשיבות.
    רחל

6 תגובות
עמוד 1
  • תתבעי את הביטוח אבל אל תתבעי בגין רשלנות כי לא תראי מזה כלום הרבה מאוד זמן.
    אבל העיקר שלא קרה משהו יותר חמור מזה.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • יש ביטוח שמשלמים על הילדים הרבה הורים לא יודעים את זה
    אבל כל שנה את משלמת ביטוח על הילדים שאם קורה להם משהו הם מבוטחים
    זה כמו ביטוח לכל דבר
    אני לא יודעת יותר מידי פרטים אבל שמעתי על זה

תבררי באינטרנט הוא משהו כזה
    וכן יש פה רשלנות מאוד גדולה
    תבררי קודם עם הגננת מאיפה הגיעו המים ואיך הם הגיעו לשם ולמה לא דאגו לנקות את המים
    גם זה מאין חוסר אחריות אם ידעו שיש מים ולא עשו כלום
    תרגישו טוב

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • לא נעים בכלל, לא יודעת מה לייעץ אבל מאחלת לקטנציק החלמה מהירה
    []]

• תובעת את הביטוח על הוצאות ונזקים שנגרמו
    לא הייתי תובעת את הגננת על רשלנות..
  • יש טופס תאונה שהן אנורות למלא ועם הטופס הזה את יכולה לתבוע אני לא מכירה את התהליך המלא .
    [url=http://www.glitterfly.com]

• תובעת את הביטוח, זה ביטוח לכל דבר. אבל תבררי גם את פרטי המקרה במידה וישאלו. תבררי למה היו מים ולמה לא ניקו. חוץ מהשאלה לטובת התוכניות של התביעה, זו שאלה לגיטימית שכל אמא היתה רוצה לדעת.

העיקר שיחלים מהר וירגיש טוב.
    ממש הורס הכל...הגן כבר לא נראה אותו דבר יותר, נכון? מבאס כלכך מעצבן ששולחים ילד וחושבים שיש השגחה ובגלל חוסר תשומת לב קורים תאונות כאלה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה