יפית א-נ-ג-ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כתבתי לך עוד בשרשור המקורי שפתחת בקשר לגן זה, ואחזור על דבריי, משום שהעניין עליון בחשיבותו ובהשלכותיו לעתיד:
    את חייבת לדווח למשטרה. חוק חובת הדיווח אינו מותיר לך דרך פעולה אחרת. אי דיווח על מקרה או על חשד (כן, בהחלט גם אם זה "רק" חשד. המשטרה מחויבת לחקור כל חשד, וחובתו של האזרח היא לדווח למשטרה.) להתעללות בקטינים חסרי ישע הוא עבירה על החוק, שדינו מאסר .
    את מסתכנת באי דיווח.
    לה אין, ולא תהיה, כל עילה לתביעת "הוצאת דיבה".
    החשש שלך מפני פנייה למשטרה, ועיכוב הפנייה המחויבת הזו מהווה:
    א. משחק לידיה.
    ו - ב. (וגרוע הרבה הרבה הרבה יותר מהמשחק לידיה) שיתוף פעולה עם התעללות בקטינים חסרי ישע.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
19 תגובות
עמוד 1
  • את כל כך צודקת.
    אני מוכנה לעשות את זה בשמה.
    אולי אפשר אנונימית? אני אתקשר למשטרה
    או כדי שלא יזהו את המספר אני אכתוב מכתב?
    מה את אומרת?
    הבעיה היא שאני לא יודעת איך קוראים לגן
  • גניתי, תודה על האיכפתיות שלך.
    חייבים להבין שיכול להימצא בגן מעין זה - הילד של כל אחת ואחת מאיתנו. וחובתנו (זוהי לא פחות מחובה. מוסרית, וגם חוקית.) לדווח על כך, על מנת לעצור ולמגר התנהגויות מעין אלו כלפי קטינים חסרי ישע ותלוים בנו.

א. כן, את יכולה לדווח במקומה.
    ב. לא יודעת האם ניתן בעילום שם.
    ג. תצרכי לתת להם את שם הגן וכתובתו.
    ד. שאלי לגבי סוגיית עילום השם כאן: 1-800-22-3966. זהו הקו החם שמפעילה אל"י - האגודה להגנת הילד. התקשרי ושאלי.
    ה. חזרי אלינו לדווח על מה שעשית. כולנו נשמח לשמוע.

שרון שמש
    M.Sc
  • גנית כל הכבוד לך

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • עדיין לא הבנתי אם זאת אמת מה בעיה להתלונן במשטרה ?
    http://www.holdthatpic.com/
  • שמש
  • יפית, אני מקפיצה בשבילך.
    חשוב שתקראי את מה ששרון כתבה
    זה מאוד נכון.
    אני מקווה שכבר דיווחת למשטרה
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
  • אני מבררת לגבי זה..
    לפי מה שהבנתי המישטרה לא תעשה כלום בנידון!
    אני גם לא רוצה את כל הבלאגן הזה עכשיו..
    אני רוצה לדבר איתה שוב ולהבהיר לה שאם המטפלת המיתעללת לא תפוטר אני יגיש תלונה במישטרה!
    אני גם לא רוצה שיצחקו עלי בתחנה כי הרי זה לא מיקרה של היתעללות פיזית אלא מילולית.
    אני מבררת כרגע מה אני יכולה לעשות.
    גנית בינתיים אל תעשי כלום במילא הגן סגור כרגע ויש עוד חודש עד שיפתח בזמן הזה אני יחשוב טוב טוב.
    תודה על המחשבה
  • חובת הדיווח...תדווחי !
    תעשה לא תעשה נקווה שתעשה ויקירתי...הם יעשו !_המשטרה)
    לא מדובר כאן על סיכסוך שכנים/תאונה ללא נפגעים/גנבה מהסופר...
    מדובר כאן בחייהם של ילדים !

חבל שאת שותקת מפחד ככה...
  • יפית - למנוע אוכל - זו התעלללות!
    לדרוש מילד לעשות פיפי במכנסיים - זו התעללות!
    התעללות זה לא רק מכות ישירות.

אין לך מה לדבר עם הגננת על כך שוב. את כבר מכירה את פרצופה. היא בכל מקרה תטען שאת רוצה לסגור איתה חשבונות.

תפני למשטרה. כבר כתבתי לך בשרשור הקודם - את עושה עוול לילדים ולהורים. זה בידייך אם ילדים ימשיכו להיות בגן הזה אם לאו. תני להורים את האופציה לדעת על מה שקורה ולאפשר להם לרשום את הילדים לגן אחר. ברוב הגנים יום ב' זה היום האחרון לגן.

חבל מאוד שעדיין לא ניגשת לדווח על הגן הזה.
    מאוד מקווה שתלכי למשטרה עם מה שסיפרת לנו (במידה וזו האמת) ע"מ שיוכלו לטפל בדבר לפני תחילת שנה"ל הבאה. לפני שהורים נוספים יפקידו את היקר להם ביותר בידי הגן הזה, לפני שיפקידו שם 12 שיקים אותם יהיה מאוד קשה לפדות לאחר מכן.

קומי. עשי מעשה. תהיי אמיצה ותעשי עבור הילדים את השינוי!

• יפית,
    אין לי מושג מה עומד בבסיס חוסר המעש שלך, ואין לי כל כוונה להכנס לזה.
    רק חשוב לי שתביני:
    אין מדובר על "התעללות מילולית"! מדובר על התעללות פיזית לחלוטין, ומן הדרגה הנבזית ביותר שניתן להפעיל כלפי פעוטות בני 3-4 שעדיין תלוים לגמרי במבוגרים לשם מילוי צרכיהם!!!!!!!!!!!
    באופן אישי, חבל לי על שתיקתך והיסוסייך במקרה חמור זה, ואני מאוכזבת שכך את בוחרת לפעול.
    על המקרה מסוג זה, ניתן אח"כ לקרוא בעיתון ולשמוע בתקשורת על כך ש"היו הורים ושכנים שידעו - ולא דיווחו"...

אגב, רק לידיעה:
    גם אם את בוחרת לערב רווחה ולא את המשטרה, הדבר יגיע לפקידת סעד שתטפל בעניין, ולפי שיקול דעתה תפנה או לא תפנה למשטרה. עדיין - שמך בין כה וכה יעלה כמי שדיווחה את הדיווח הראשוני.

שרון שמש
    M.Sc
  • יפיתוש יקירתי!
    אני מבינה את החשש שלך, לא פשוט להיות במעמד שלך, אבל את כבר שם! את עדה להתעללות פיסית, כן - פיסית ונפשית כאחד!!!! למה את קופצת למסקנות לפני שניסית? תגשי למשטרה ואם את רואה שהם "צוחקים" עלייך, מה שלא נראה לי שיקרה - תפני לגורמים אחרים, אבל יפה שעה אחת קודם!!!! מאוד מקווה שתלכי למשטרה וכשתלכי - הדבר הראשון (אני משערת) שהם ישאלו אותך הוא: "איפה היית עד עכשיו?" למה לא דיווחת לפני כן? הזמן פה פועל לרעתך וככל שתחכי עם זה - התביעה שלך תאבד את המומנטום. צריך להכות בברזל בעודו חם. ככל שתחכי עם זה הם יחשבו שההתעללות לא הייתה כל כך נוראה, אחרת למה היא חיכתה כל כך הרבה זמן? זה לא בוער בה.. או אולי זאת באמת תביעה שקרית כי בינתיים היא תכננה את כל ה"שקרים" האלו? מה גם שהגננת בינתיים (אני משערת) דואגת להגן על עצמה והיא תמציא את כל השקרים האפשריים כדי לצאת מזה!!! אז למה את מחכה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • יותר מזה...בנוסף למה שאורית רשמה...
    ככל שהזמן עובר הם יותר ויותר יחשדו שאת חלק מהבעיה...
    שאת פותחת את הפה מתוך פחד מהם כרגע במקום
    הדאגה לילדים...
  • לפי חוק לדעתי משטרה חייבת לבדוק כל תלונה . כל עוד אין דיווח רשמי אז באמת לגננת יש קייס להגיש תלונת דיבה . מעניין שנגד נוע מפורום כן נגשתם למשטרה ובמקרה כזה לא ?
    http://www.holdthatpic.com/
  • למנוע מילד אוכל=התעללות פיזית לכל דבר (הילדים לא עולים במשקל, נשארים רעבים, סובלים ועקב מחסור במזון יכולה להיגרם - ויכול להיות שכבר נגרם - האטה בהתפתחות גם פיזית, גם שכלית וגם נפשית)
    להכריח ילד לעשות את צרכיו במכנסיים=התעללות פיזית+נפשית. השפלה, מחלות הצטנויות בגלל שילד נשאר רטוב. אם זה בקיץ ילד יכול להצטנן בגלל המזגן, ואם מדובר בחורף ילד יכול לחלות בגלל מזג האוויר. בנוסף לזה השפלה מסוג זה גורמת לבעיות חמורות בתהליכי גמילה, ויכולה לגרום לבעיות נפשיות אחר כך, בתור ילד בוגר יותר, בכל מה שקשור לעשיית צרכים.

אין לך מה להיות בדילמות, אם אל תדווחי למשטרה ילדים שילכו לגן הזה בשנה הבאה יסבלו, וגם את יכולה להסתבך, כי ידעת ולא דיווחת.
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
  • בנות.החלטתי לשיום ראשון בבוקר אני ידווח על זה.
    שרון-את יותר מכולן פה צריכה להבין את החששות שלי.
    ולמי שלא יודעת אני יכולה לספר שיש לי ניסיון מר מאוד עם התיפםקוד של המישטרה
    פעם הגשתי תלונה מאוד מאוד חמורה (הרבה יותר מהמיקרה הזה)
    והם משכו את התיק במשך 3 שנים ואז סגרו אותו מחוסר ראיות אחרי שהיתענתי שם בחקירות ושיחזורים
    בגלל זה אני כל כך חוששת.
    אבל אתן צודקות ואני יודעת שזה הדבר הנכון לעשות.
  • כל הכבוד לך
    בהצלחה
  • כל הכבוד

[[[
  • יפית היפה והמתוקה שלי ,
    אני מתנצלת - סליחה.
    יתכן שהייתי מעט "קשה", ושפטתי במקום בו אין לשפוט.
    דווקא אני מכולן - לצערי, איני מכירה את הסיפור שמונע או מנע ממך מלנקוט בצעדים המתבקשים במקרה זה.
    אבל אני מאמינה לך בלב שלם שהסיפור שעליו את מדברת הוא לא קל - ובוודאי שיש דברים בגו, ודרושה לך עכשיו התארגנות מיוחדת כדי לגשת למשטרה עם הסיפור על הגן.
    ועל ההתארגנות המיוחדת שאת עושה, ועל האומץ שגייסת - אני מעריכה אותך מאד, דווקא בגלל שהצעד הזה אינו מובן מאליו עבורך.

יפית, אני מאמינה שהילדים נמצאים במקום הראשון. חלק מהיותנו בתפקיד ה"מבוגר האחראי" - בין אם כאימהות או כמטפלות או כמחנכות או כגננות או כמורות - הוא לשים פעמים רבות את עצמנו וצרכינו בצד - ולהיות שם בראש ובראשונה עבור הילדים.
    איני טוענת, חלילה, ל"ויתור עצמי" - ואני הראשונה להטיף לאימהות על הגשמה, פיתוח ומימוש עצמי בכל שלב שהוא, של האימהות. אני גם טוענת שבהחלט ניתן לעשות את זה יחד ואפילו בהרמוניה - את המימוש העצמי יחד עם האימהות.
    אני כן טוענת, שאם ניקח את המקרה שהבאת כדוגמה - הרי שהוא מקרה קלאסי שבו עלינו לשים את עצמנו בצד - ולדאוג בראש ובראשונה לילדים.
    מדוע?
    כי לילדים שנמצאים בתוך הסיפור הנורא הזה, חסרים משאבים מרכזיים להתמודדות עם המצב, משאבים מרכזיים - שעם כל הצער והכאב על מה שאת עברת - הם עמדו לרשותך בהתמודדותך - משום היותך אדם מבוגר.
    המשאבים המרכזיים שעליהם אני מדברת הם: סבלנות, יכולת הכלה, יכולת דחיית סיפוקים, ראייה למרחוק, הבנה של מושגי זמן ומקום (באיזשהו שלב - את הבנת שהסיוט יסתיים מתישהו, ולא ימשך לנצח...), יכולת להתחבר לאחר על מנת לחפש ולמצוא תמיכה, חיפוש דרכי פתרון למצב, הבנה ש"אפשר לצאת מזה"... ועוד ועוד.
    הילדים, החווים התעללות נוראה שכזו בגן שבו הם מבקרים, חסרים את המשאבים והיכולות הרגשיות-נפשיות-קוגניטיביות הללו.
    ילדים פעוטים שחווים התעללות, נוטים לייחס את האשמה לעצמם (פשוט לומר לעצמם - ומאד מאד יתכן שזה גם מה שהם שומעים מהצוות שסביבם - שהם אשמים במה שקורה להם, כי הם "ילדים רעים"). הם גם נוטים ללקות ב"חוסר אונים" ולהתייאש מחיפוש פתרון. בשל ייחוס האשמה לעצמם, הם גם לא יחפשו מבוגר אחר כדי להישען עליו - כי כבר אמרו להם שהם "ילדים רעים"... יכולת ההכלה שלהם מוגבלת - דבר שעלול ליצור פתולוגיה נפשית לאורך זמן ושנים, גם לאחר שהכל יסתיים (לטובה, כולי תקווה ).
    וזה רק חלק קטן...

אז את מבינה, במקרה כזה - אין לנו את הפריווילגיה להתלבט. כי יש מישהו אחר, שחסר את היכולות שלנו של התמודדות מיטבית - והוא נמצא בצרה.

אני שמחה שאת הולכת ביום א'.
    אנא עדכני אותנו. כולנו מחכות לשמוע מה היה בתחנת המשטרה.

שרון שמש
    M.Sc
  • שרון - עשית לי צמרמורת....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה