מקום לינה בטבריה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי מכירה מקום לינה מלון /בית אירוח לא יקר בטבריה/צפון לא יקר אני שואלת בשביל חברה שאין כ"כ באפשרותה מותרות של חופשה אבל בכל זאת בשביל הילדים הם מחפשים משהו לא יקר אז אם מישהי מכירה אני לא הייתי בצפון מלא זמן
6 תגובות
עמוד 1
  • ווייי מיזמן לא הייתי בטבריה עם אני ישמע משהו אני יעדכן
  • שתחפש בישובים בסובב כנרת.
    יש בקיבוצים ובישובים השונים אכסניות וצימרים. בתי הארחה יקרים יותר.

• יש הרבה מלונות זולים בטבריה. יש מלון "עדן" - קטן ונחמד. מלון "אסטוריה" גם קטן ונחמד. יש את "המלך שלמה" מלון קצת יותר גדול אבל לא נראה לי יקר. יש את מלון "חוף גיא" - גם יותר גדול, אני מאמינה שיותר יקר אבל לא מאוד...
    בכל מקרה כדאי שתמהר - מלונות וצימרים נסגרים מהר בחודשים האלה....
    (אגב - אל תחשבו שאני מבלה במלונות כל שני וחמישי, אני פשוט גרתי שם...
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • היינו במלון אסטוריה בטבריה,
    היה ממש נחמד, אחלה בריכה וארוחת בוקר על הכיפאק, חדרים מסודרים ונקיים!
  • אנחנו סגרנו בפרימה גליל בטבריה מלון לא גדול חמוד ביותר וגם לא יקר ..
    ודרך אגב מי שרשמה על חוף גיא הוא יקררררררררררררררררר אבל אין מקומות פנויים כבר בדקתי מזמן .. ..
  • בשישי - שבת שעברה היינו בטבריה עם כל המשפחה ( אבא ואמא שלי הזמינו את כולנו שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : shn28@walla.com

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה