המלצות מוצרי חשמל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשעה טובה אוטוטוו עוברים לבית החדש..
    אנחנו רוצים לקנות מוצרי חשמל עשיתי סקר והתבלבלתי לגמריייי
    עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
8 תגובות
עמוד 1
  • יש אתר מגניב שנותן טיפים איך לבחור מוצרי חשמל וכו': http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=242&PcatID=481

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הכל תלוי בתקציב את האמת . אם השנים למדתי שעדיף לקנות דברים אכותיים שלפעמים אולים יותר .
    מכונת כביסה - תלוי איזה את רוצה - פתח עליון - אישית מאוד אוהבת קריסטל או אלקטרולוקס , פתח קדמי - לא יודעת .
    מדיח - רוב ממליצים על בוש וצודקים .
    מקררים - LG ממש לא רע .
    תנור -מבחינתי אין על "סאוטר ".
    http://www.holdthatpic.com/
  • מקרר - אמקור, אני מאוד מרוצה
    מדיח כלים - LG יש לי אותו חודש ואני מרוצה

מכונת כביסה - אני לא ממליצה על קריסטל.... התאכזבתי מהשירות שלהם...

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • אה,
    ושכחתי לומר, מזל טוב לבית החדש!!!!!!!!!!
    שיהיה המון בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • מקררי אמקור כבר כמה שנים מוצרים בתורכיה לצערי רב .
    http://www.holdthatpic.com/
  • תודה בננות...
    עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • תנור וכיריים - סאוטר

דרך אגב, יש עכשיו מבצע שמקבלים לילה במלון אם קונים תנור סאוטר (שווה, לקחנו את זה בשנה שעברה וקיבלנו לילה ברימונים גלי כנרת)

בכיריים שימי לב שהן סגורות בבסיס, כלומר איפה שראשי הגז
    יש סוג שהוא סגור לגמרי ואז הלכלוך לא יכול להיכנס.

• קודם כל בשעה טובה על הדירה!
    אני לא יודעת באופן כללי, אני רק יכולה להגיד לך על המוצרים שלנו יש- יש לנו אותם כבר 8 שנים ולא היתה לנו בעיה אף פעם (טפו טפו), חוץ ממכונת הכביסה שגם בסה"כ היא מעולה, אבל היה פה טכנאי פעמיים והחלפנו את הגומי שלה...

תנור BUILT-IN כיריים חשמליים ומיקרוגל יש לנו של MIELE- זו חברה שנחשבת יקרה אבל המוצרים מעולים.....
    מדיח יש לנו של SIEMENS- גם לא היתה לנו בינתיים תקלה, אבל יש לנו אותו 3 שנים ולא 8. מכונת כביסה ומייבש יש לנו של BOSCH ומקרר יש לנו של SAMSUNG. קולט אדים אין לנו - הכיריים מתחת לחלון...
    לגבי כיריים- אם גז או חשמליים... נראה לי שאני בפעם הבאה אקנה גז. למרות שהחשמליים מאוד יעילים מבחינת החימום, כי הפיזור של החום הוא אחיד- על כל המשטח, ולא רק היקפי כמו שבכיריים גז, אבל יש לי שתי בעיות עיקריות איתם-
    1. כשרוצים לכבות את ה"אש" ולתת לאוכל להתקרר, חייבים להזיז את הסיר ממקומו כי למשטח לוקח המון זמן להתקרר וכל עוד הסיר על המשטח- הסיר ממשיך להתחמם...
    2. הסירים והמחבתות מחליקים ומסתובבים, ז"א אם אני מערבבת את האוכל ביד אחת ולא מחזיקה את הסיר/מחבת ביד השניה, הרבה פעמים הסיר מחליק או מסתובב במקום- כי החיכוך לא מספיק גדול והמשטח מאוד חלק...
    אבל כמו שכבר אמרתי- החימום מאוד יעיל וכמובן- קל בטירוף לניקוי...
    בהצלחה!

נעה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה