עזרה בנושא פעוטון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

הבת שלי בת שנה ושלושה חודשים תהיה בספטמבר. והולכת בפעם הראשונה לגן, רציתי לדעת איך מסמנים את החפצים שלהם: בקבוק, מוצץ, שמיכה וכו'

בנוסף, מה אמורים לשים בתיק כל יום, האם שם שוטפים להם בקבוקים ומוצצים או שבבית.

תודה
    [url=http://www.wishafriend.com/]
3 תגובות
עמוד 1
  • יש את המדבקות שלא יורדות, לא זוכרות איך קוראים להן, בטח עוד מעט תיכנס מישהי שתענה לך.
    אני סימנתי עם טוש ARTLINE ואפשר גם לרשום עם לק אדום (לציפורניים) בשלב הראשון ואח"כ הצוות כבר מכיר ויודע מה של מי.
    לגבי רחצת בקבוקים - כל מעון עם החוקים שלו, אבל אם שוטפים במקום הייתי בודקת אחת לכמה ימים אם זה באמת נקי.
    כך גם עם מוצצים.
    מה אמורים לשים בתיק כל יום - יגידו לך בדיוק.
    לקראת סוף אוג' תקבלי מכתב שבו תוזמני לאסיפת ההורים הראשונה בחייך וכן דף עם כל מה שצריך להביא יום יום לגן. ובכל מקרה בימים הראשונים אין צורך להביא יותר מחיתולים ומגבונים כי הימים מאוד קצרים.

• יש את האתר הזה של המדבקות
    http://tag4u.co.il/WebSite/Categories/Baby/Tag4Baby.aspx
    אני אצל ליאבי שמתי כל יום 2 חליפות להחלפה +3-4 חיתולים
    משחה לטוסיק ומוצץ ובקבוק שתייה שאח"כ החלפתי לכוס שתייה
    מגבונים כל 3 חודשים הייתי מביאה 3 חבילות לשימוש
    ובתא היה לו מוצץ ספייר ,עוד חליפה וחיתול

אבל לקראת הכניסה לגן יגידו לך מה בדיוק צריך להיות במעון ומה צריך להיות בתיק ההחלפה

בהצלחה

• בחלק המעונות יש מגירה לכל ילד. כך שעדיף לשים את הדברים של הילד/ה בתוך המגירה (משחה, מגבונים, חיתולים) וכך תהיי בטוחה שלא הוצאת משהו מהתיק ולא החזרת.
    יש מקומות שקונים ביחד אריזות של מטליות לחות (לרוב מוזל יותר בגלל הכמות) ואז כל הורה משלם סכום מסויים (הם כבר ערוכים לכמויות ולסכומים במעון).

בגדים תמיד כדאי לשים יותר, מלבד מה שבתיק (שאת רואה עם מה היא הלכה ועם מה היא חוזרת) תמיד כדאי לשים עוד גם במגירה למקרה של הרטבה נוספת, הקאה או שלשול (שלא נדע).

אני הייתי משאירה גם אקמולי למרות שחוקי המעונות בדרך כלל לא מרשים זאת, למקרה שאני בדרך וחבל שהילד/ה תסבול (שלא יגידו שאין להם שם).

בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה