אשמח לרעיונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החלטנו לגמול את הבנות ממטרנה.
    מעין עדיין שותה מטרנה כי בגלל דלקות הריאה התכופות שהיו לה לא רציתי לתת לה חלב פרה ובזמן שהיו לה דלקות ריאה היא לא היתה אוכלת כמעט - פרט למטרנה - כך שמבחינתי היתה הצדקה להמשיך לתת לה.
    יובל בת שנה וחצי. בריאה בד"כ ואוכלת הכל ומאוד יפה (פרט לארוחות ערב בהן לא כ"כ אוכלת....)

אנחנו בגמילה כבר שבוע, התחלנו לשים על 240CC מים שלוש וחצי כפיות מטרנה, ירדנו לשלוש, וועכשיו אנחנו כבר בשתי כפיות מטרנה ל-240CC הן לא כ"כ מרוצות מהעניין וכמובן מתלוננות אבל... ממשיכות לשתות. יובל עוד מגדילה לעשות ושותה 3 בקבוקים של 240CC בלילה ז"א אותה כמות מטרנה נכנסת אליה, רק עם הרבה יותר מים
17 תגובות
עמוד 1
  • אצלי הגמילה מהבקבוקים היתה ששחר היה בבית חולים שחר לא אכל כמה ימים וגם לא ביקש את השוקו מטרנה שתה רק מכוסות
    חזרנו הביתה וזרקנו את כל הבקבוקים בזה נגמלנו

נראה לי ששיטת הדילול היא הטובה ביותר
    לגבי הקקי לנו יש עכשיו נסיגה אחרי ששחר סוף סוף הסכים לעשות בשירותים קקי חזר לעשות בתחתונים פעם בשרותים פעם בתחתונים

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • יפעתי
  • מה עשית עם המדבקות איך עשית את זה?
    מקודם הוא לקח לי את הדיסק של האסלה הקסומה ואמר לי הרבה זמן לא ראיתי אני צריך להיזכר איך עושים בשירותים

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • למה את רוצה לגמול ממטרנה
    מבחינתי התוספת הזאת זה "רשת ביטחון" אני אל יכולה לעקוב אחריו ויש ימים שהוא לא אוכל משהו ולכן אני תמיד שמחה שהוא שותה בקבוק
    אני מאמינה שיום יבוא והוא כבר לא ימצא בזה עניין (או שאני טועה) וחוצמזה כל עוד יש לי את יאיר בבית שעיקר התזונה שלו עדיין זה סימילאק אז קצת קשה למנוע מנדב (הוא מתגרה ומבקש גם
  • אנחנו פשוט עברנו ל ארוחות מוצקות כל היום : בוקר , פירות , צהריים , ארבע , ערב
    וסומילאק היא שתתה בלילה מתוך שינה, כלומר הלכה לישון כשהיא שבעה אחרי ארוחת ערב, במהלך הלילה הייתה שותה 300 סמ"ק אותם דיללתי בהדרגה עד שהיא פשוט הפסיקה להתעורר ולבקש.לפני כ חצי שנה.
    לגבי גמילה - התחלנו לפני שבועיים והיום היא פשוט מסרבת לעשות בשירותים רק בטיטול.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• יפעתי - את קולטת כמה הבנה טמונה בכל מילה ששחר אומר? מדהים כמה שהוא נבון!

גלי - מעין כבר בת 3.5 ובהחלט יכולה, מבחינת התזונה שלה, לוותר על הבקבוק.
    וגם יובל יכולה, מבחינת התזונה, לוותר על המטרנה. הן בהחלט אוכלות הכל.
    עד עכשיו המטרנה בהחלט שמשה כרשת בטחון - אבל נראה לי שמוצה העניין.

אני רוצה לגמול אותן ביחד מאחר ונראה לי בלתי אפשרי רק אחת מהן (בדיוק כמו שיהיה לך קשה לגמול את נדב כשיאיר עדיין ממשיך....)

• יש עכשיו שלושה שבועות של עבודה אינטסיבית נקווה שיעבור כמו שזה בא

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני מצטערת..אני ממש לא מבינה את שיטת הדילול

• נוגעגע
    את כמובן צודקת
  • ענבר, תנסי לדעתי לגמול מבקבוק לגמרי בלילה, לפחות את מעיין.
    אין דרך קלה...היא כבר גדולה ומבינה, תסבירי לה שמהיום והלאה בתור הבכורה של הבית היא כבר לא מקבלת בקבוק בלילה ואם היא צמאה שתשתה מים. יהיו לכם כמה לילות קשים של בכי אבל אח"כ אני מאמינה שזה יעבור. כמו שנגה כתבה, ההרגל הוא לבקבוק. תצ'פרי אותה כל בוקר כשהיא קמה ולא שתתה בקבוק סימילק במתנה קטנה או מדבקה.
    לגבי הגמילה- מצטערת, לא יכולה לעזור כי אצלנו היתה גמילה קשה....שבסופו של דבר הסתדרה מעצמה (זה החלק המעודד בעניין

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • מאמי....

• אני גם חושבת שלדלל זה עוזר אצלי דביר לא לקח מוצצץ והקבוק היה סוג של
    מוצץ ובליה הייתי מכינה לו מטרנות עד שנתתי לו מים במקום מטרנה ואחרכך בגיל שנה
    ו7 עשינו גמילה מבקבוק כי היה מאוד קשה קניתי לו כוס בקבוק מפלסטיק ואת זה אי אפשר למצוץ בלילה וכך לא היה בקבוק סילקון בבית והתחלתי לישון בלילות התלות הזו נורא קשה
    בהצלחה ובאמת עדיף לגמול את שניהם ביחד
  • אני פשוט הפסקתי עם זה וזהו אין בקבוק של סימילאק יותר וליאבי זרם עם זה יופי

• אין לי ניסיון בגמילה ממטרנה, כי לא הצלחתי אף פעם להרגיל את שקד למטרנה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בלילה אני מניחה לה בקבוק מים במיטה (המזגן מה-זה מייבש, גם לי יש מים ליד המיטה)

אבל כשהיא מתעוררת קשה לה לחזור לישון בלי מטרנה, לכן גם אני התחלתי לדלל אותו (180 עם כפית וחצי) ונראה לי שזה הפחית את ההתעוררות

(אולי הגוף מתרגל לא לקבל מזון בלילה?)
  • לא שמעתי בחיי על הדילול???
    תסבירו לי בבקשה את ההגיון שעומד מאחורי זה...
  • אני לא גמלתי אותם מתי שנמאס להם זהו..
    אבל שיהיה בהצלחה! (אין לי מושג איך עושים את זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה