איך הולך כל הקטע של כניסה לגן עירייה ? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
צריך להיות מפגש ממש לפני הכניסה לגן גם איתך וגם עם הילד שיכיר את הגננת והיא לא תיהיה לו זרה
ביום הראשון זה שעתיים אחר כך 4 שעות ואחר כך רגיל
ככה אני הבנתי *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
כן אבל לא כל גן ... למשל אצלינו שעתיים ביום הראשון בלי הורים... רק אם הילד ממש הסטרי ולא מוכן להפרד מההורה אם הוא מתרגל ומסתדר בלי ההורים אז לבד שעתיים ביום הראשון למחרת 4 שעות וביום השלישי רגיל....
תראי, בגן עירייה בד"כ הגננות לוקחות בחשבון שהילד היה באיזושהי מסגרת לפני הגן הזה, בין אם זה מסגרת פרטית, מעון, מטפלת צמודה או כל דבר אחר.. אצלנו לא היתה הסתגלות מובנית.. ביום הראשון זה עד 10, וההורים לא אמורים להישאר עד 10! יש הורים שב- 1.9 עובדים ואל יכולים לקחת לגמרי חופש! ביום השני זה עד 12, וביום השלישי רגיל.. אצלנו אנחנו ממש בעד "שטיפת מוח"- לחזור על משפטים כמו- " עוד ___ אתה תלך לגן של גדולים ותגיד לאמא יפה שלום ותישאר עם כל החברים ויהיה לך כיף!! יהיו משחקים חדשים ומתקנים בחצר של גדולים".. או משהו בסגנון.. לחזור על זה כמה שיותר, לפרסם ברבים שהוא ילד גדול, לספר בהתלהבות לסבא ולסבתא שיש להם נכד כבר גדול שהולך לגן של גדולים!! לעשות מזה חגיגה, ובעיקר להכין אותו לכך.. יש ילדים שצריכים יותר זמן עם ההורים בבוקר ויש ילדים שבוכים רק כי הם ראו את כולם בוכים.. יש העדפה (עוד לא החלטתי אם זה העדפה של הגננות או לטובת הילד
בא לי לבכות רק מהמחשבה הוא כזה תינוקי. איך הוא יסתדר שם ??? אלוהים !!! יש לי התקף חרדה !!! אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!! שלכן באהבה, מורן......
נשמה, אני ממש מבינה אותך! מרומי נשאר עוד שנה באותו הגן כי הוא יליד דצמבר ועדיין לא נגמל... (לא ממש מוכן לכך) מה עם אורי? נגמל כבר?? זה ממש קשה אבל יעבור עם הזמן... תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
כל גן זה שונה
אצלנו אין בכלל הדרגה או משהו, הגננת אמרה שככה זה עובד אצלה הכי טוב.
אני גם מתהההההההההההההההההההההההההההההה
אבל נראה מה יהיה, אני רק משתדלת להעביר אליה תחושה שאני סומכת עליה שיהיה לה כייף.
חח רק אצלנו בשעה 8 כל ההורים עפים החוצה כמו בבי"ס ?
אצלנו גם היה בהדרגה ביום הראשון עד 10 ביום השני עד 11 ביום השלישי עד 12 ואחר כך כבר עד 13:30
ההורים לא נשארים עם הילדים, מביאים אותם, נשארים כמה דקות לפרידה וזהו רק ביום הראשון היה ממש מפגש עם ההורים, שיחה והיכרות