מתי מתי??? מתי הם חוזרים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףףףףףףףףףף קשה לי.. אני מרשה לעצמי להתבכיין אני כל יום עם הילדים לבד עד שבע וחצי שמונה לפחות..
    אני מותשת זה ממש קשה זה בוכה רוצה ציצי וזה בוכה שיש לו פיפי ויש חושך והוא מפחד..
    זה רוצה גן שעשועים זה רוצה לישון..
    אני קורסתתתתתתתתתתתת
    איזה מין עולם נהיינו המרדפ אחרי הכסף איפה חיי משפחה איכות חיים שלווה ונחת?
    זה ממש לא נורמלי בעיני אבא בא אומר לילה טוב.. בשביל זה יש אבא? מה קורה בעולם שלנו?????

מה איתכם? איך אצלכם???????????

אורי ועדי
    עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
8 תגובות
עמוד 1
  • אותו הדבר אבל מבינים שאין ברירה אחרת

לפעמים בעלי לא רואה את הילדה במשך 3 ימים - כי הוא חוזר בשעה 21:00 בערב הביתה)

וזה לא מרדף אחרי כסף- זה מרדף אחרי חיים

• קבלי
  • גם לנו יש לפעמים ימים ארוכים שבעלי חוזר הביתה מאוחר זה מתייש
    גם החום הזה לא מוסיף כלום למדורה הקטנה הזאת
    למטה אין מה לדבר ללכת לפני שש בערב ( במקרה הטוב)
    הקניונים עמוסים וגם גימבורי

אבל כבר אין ברירה חייבים קצת לצאת מהבית כמה זמן אפשר להיות סגורים בבית

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • קבלי המון

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009

• אני מרגישה בדיוק כמוך
  • זה נשמע ממש מתיש

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• עדי קבלי המון

זה בהחלט קשה. שנה שעברה היה לי חופש גדול סיוטי ביותר. אופק היה בן שנתיים ובתהליכי גמילה מהחיתול, שיפצו בדירה מעלינו וכל היום היה רעש קידוחים שהדביק אותו אליי כמו קופיף קטן והיינו חייבים לברוח מהדירה לקצת "שקט". בצהריים הייתי מתחננת שלא יעשו רעש כי אני עם שני תינוקות קטנים בבית (לפעמים זה עזר ולפעמים לא )

השנה יחסית "קל" לי . רום אופיר התחילה ללכת ממש יפה לפני שבועיים, בדיוק לחופש והיא מתלהבת בטירוף וסוף סוף הידיים שלי משוחררות אחרי 3 שנים בערך.
    אבל בבוקר היא קוטרית נורא ואם לא יוצאים מהבית עד 8 (הם מתעוררים בסביבות 6וחצי) היא נהיית בלתי נסבלת.

בעיקרון בעלי עובד עד 7 - 7 וחצי בערב, עוזר לי עם אמבטיה והשכבה ורוב הימים חוזר לעבודה עד 23 . אבל הוא הבטיח לקחת כמה ימי חופש להיות איתנו קצת.
    אני גם אצטרך לעבוד ולארגן את הגן כמה ימים לקראת תחילת השנה אז זה יהיה ה"חופש" שלי

אורי יחסית גדול, תנסי שיהיה העוזר הקטן שלך . תני לו משימות, תסבירי שהוא האח הגדול וצריך לעשות ככה וככה....
    הוא ישן צהריים? אם כן, תנסי לתזמן את השינה של שניהם שלפחות תהיה לך שעת מנוחה לצבור כוחות לאחר הצהריים. זה מה שאני עשיתי מההתחלה. אחרת זה באמת מתיש.

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה