תגידו לי, זה הגיוניי?!? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם זה הגיוני שהחופש הזה, מוציא מהילדים כל טיפת סבלנות שהיתה להם קודם?!?!

שילה בסה"כ שבוע וחצי בחופש (מתוכם שבוע איתי לבד, אבא במילואים..)
    ואין לו טיפת סבלנות!!
    המילה- ס-ב-ל-נ-ו-ת-!! זו המילה שאני משתמשת בה הכי הרבה..
    הוא קורא לי, אני לא מספיקה לסיים להגיד "רגע.." והוא כבר קורא לי שוב..
    אם אני אומרת לו שאני עסוקה, הוא מתחיל לבכות...
    שלא נדבר על הטון, כל פעם שהוא קורא לי זה בטון כזה- אימאאאא-א-א-א, במנגינה כזהו מתבכיינת וחסרת סבלנות..
    אני לא יכולה לשמוע את ההתבכיינות הזו!

והכל משעמם לו, להיות בגינה זה משעמם, אצל חברים משעמם, דפי צביעה זה משעמם, פעילות יצירה זה משעמם..
    ואפילו בריכה, אחרי 5 דק'-
    "אימא בואי נלך מפה משעמם לי..!"
17 תגובות
עמוד 1
  • זה נשמע מאוד הגיוני
    המסגרת זה משהו כל כך חשוב
    וכשהם בבית לא משנה מה תעשי - משהו גורם להם לצאת מהמסגרת
    וסבלנות זו מילה שנעלמת מהלקסיכון
    שולחת
  • שוב מילואים??????????
    אז אפילו בערב אין לך זמן שהוא כולו שלך? התאווררות קלה???
  • כן, שוב מילואים..

• אוי פיתוש ליבי איתך
  • הייתי יומיים בבית , ליעד חולה ממש ממש אבל ממשששששששש
    התחרפנתי מה יהיה?

אני עובדת כרגיל אמא שלי שומרת עליהם ככה שזה יותר קל
  • חופשי מחרפן

• אמאלה אתן מפחידות אותי לקראת יום שני הבא

• ענבלי - החופש הוא כ"כ ארוך מאחר ופעם בפעם עוד בימי המאה ה-20 לא היו מזגנים בכיתות (אני יודעת שזה נשמע הוזי)
  • ראיתי את התגובות ואני חייבת להגיב.
    אמנם אני מורה (בחופשה) אבל גם כאמא - אני חושבת שעם כל הקושי - חופשת הקיץ היא די הכרחית כדי להתאוורר קצת מהמסגרת ולחזור אליה עם כוחות מחודשים. גם בחו"ל (ושם הרבה יותר קר מפה) יש חופשת קיץ - 3 חודשים. למה?
    גם לילדים מגיע קצת להיות עם ההורים, ללכת לים, לבריכה, לטייל, לנפוש.... בד"כ בשאר החגים אי אפשר לעשות את זה כי או שקר או שזה חג ואסור ליסוע.
    ובנוגע לאמירה: "מורה עובדת חצי שנה נטו" - כל כך לא נכון!!!!!!!!! כל מורה יודעת כמה זה קשה!!!! עבודה של מורה לא מסתכמת בשעות הפרונטליות בכיתה. מה עם הכנת מערכי השיעור? הכנת חומרים? טקסים? טיולים? אסיפות הורים? פגישות עם הורים? מיפוי מבחנים? הכנת המבחנים והעבודות? בדיקה שלהם? שיחות טלפון (נון סטופ) עם הורים ותלמידים? ועוד לא נגעתי בקצה של הקצה...........
    ומה עם ישיבות מורים? השתלמויות? תורנות חצר? רכזות מקצוע? הכנה לקראת השנה החדשה - דבר שלוקח לפעמים חודש שלם מהחופש??? יש מורים שאפילו את הסנדוויץ' המסכן שהביאו מהבית אין להם זמן לאכול...
    ואת כל זה מורה עושה על חשבון הזמן הפרטי שלה!!!!! כאילו שיש לה ברירה...
    מה שבטוח מי שמחליט להיות מורה - לא עושה את זה בשביל הכסף אלא כשליחות נטו. ומי שכן - פורש אחרי שנה גג!
    וחוץ מזה. התלמידים של היום זה ממש לא מה שהיה פעם... אם אתן מבינות.. אז אם אתן לא רוצות שהמורה תאבד את העשתונות. או שמשרד החינוך יקים בית לתשושי נפש ממשרד החינוך - תנו למורים קצת לנשום.....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אוריתי תודה על העצות!!
    אני יודעת שאני צריכה פי מליון סבלנות..
    אני אומרת את זה גם לעצמי!
  • את אומרת את זה בעיניים של הורה. בתור ילדה היית מוכנה ללמוד שנה אחרי שנה ברצף
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • תכיני טבלת יאוש

• אני מצטערת אם אני נישמעת מגעיל אבל אם למורים קשה והם צריכים חופש מי אמר שאני לא צריכה חופש גם מהעבודה שלי?
    למה אצלי בעבודה (הנהלת חשבונות) אין חופש של חודש לפחות?
    מה אני לא עובדת קשה? מה לי אין לחץ בעבודה?
    מה לי אין שעות מטורפות של מאזנים ,חשבוניות,סגירות מנות וכ'ד...

אז אם למורים צריך לתת חופש כדיי שלא יישתגעו מה יגידו אלו שעובדים בעבודות אחרות ובחודשי החופש הגדול (שגם לגביי הוא סיוט ) צריכים להתמודד גם עם התיסכול של הילדים שלהם שמשועממים כי הם בחופש כשלהוריהם אין חופש

למישהו יש תשובות על זה????

עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף

אתר המתכונים שלי :
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/

• קודם כל קבלי
  • תודה על כל התמיכה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה