דורה ודייגו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו זה אמיתי נועם בת שנה ותשעה חוד' חולה עליהם...כל היום אנחנו רואים בוי או די דייגו ודורה יש לה בובה של דורה שאנחנו לא יוצאים בלעדיה מהבית....ובבית היא צמודה אליה..אני רוצה לקנות לה מצעים ופיגמה של דורה למי יש?איפה משיגים?איזה מצחיק שמגיל כזה אפשר להתחבר לדמות הא??
20 תגובות
עמוד 1
  • כן זה אמיתי לצערי או לשמחתי
    המזל שהתוכניות האלה לפחות מלמדות את הילדים משהו -בזה אני מתנחמת.

לגבי איפה לקנות יש את רשת הום דיזיין http://www.homedesign.co.il/category.asp?catcode=232 שהמחירים סבירים
  • גם נועה שלי מחוברת לדורה אבל אין לי התנגדות , היא ממש לומדת אנגלית -
    מגיל שנתיים היא יודעת לספור מ-1 עד 10 באנגלית, יודעת להגיד לפתוח, לסגור, למעלה, כחול, ירוק, צהוב, סבתא - הכל באנגלית....זה מקסים

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אוי דייגו הזה, הרג לנו את החיים, כל היום רוץ דייגו רוץ

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • המחלה של דורה ודייגו התחילה אצלנו הרבה יותר מוקדם משנה ותשעה חודשים
    לנו יש מצעים בגדים צעצועים בובות ואפילו בית בובות...כלי אוכל...ספוג לאמבטיה ועוד כמה שטויות של דורה...המצב שלך עוד סביר
    מצעים את יכולה למצוא בכל רשתות המצעים כיתן וורדינון וגם בשווקים

• גם אנחנו מכורים ! כמה שניסיתי למנוע ממנה טלויזיה ידעתי שזה יגיע באיזשהוא שלב ...
    קניתי לה כבר בגדים של דורה, מצעים, כובע מה לא, היום אפשר למצוא מצעים בכל מקום, אני קניתי בחנות ביבנה
  • אוי גם אנחנו עם הדורה הדפוקה הזו
  • אז אנחנו התחלנו לפני שבוע לראות דייגו - אין לי מושג איפה יש דורה, אבל דייגו יש בהופ.
    בכל אופן אני יכולה להבין למה הילדה מתחברים לזה (למרות הטמטום הדמות עצמה מאוד נעימה לעין ולאוזן)

השאלה היא אחרת - אתמול הראו את דייגו ופתאום דורה צצה באמצע הפרק - להב רצה אלי באמוק ובהתרגשות - "דורה דורה אמא הנה דורה"
    ואני שואלת את עצמי - מאיפה קיבינימט הילדה יודעת מי זאת דורה?!?!? אין לה בובה, אין לה כיסא, אין לה דיסק, אין לה ספר, אין לה מצעים, אין לה כלום!!!! מאיפה היא יודעת?!?!

• גם אנחנו מכורים לדורה ודייגו

• חחחח לירון מה זה העוינות הזאת??? מה עשה לך הדייגו הזה?

עידן לא הכי מתלהב מזה...
    אבל יש לנו להיט חדש בבית............... הדרדסים!!!!!
  • עד לפני כמה חודשים גם מאור די אהב את זה.. לא בהיסטריה (בלי בובות ומצעים וכו')
    היום הוא אומר שזה לקטנים
  • סיווני
  • לירון - גמרת אותי מצחוק "זה כמו דורה רק מעצבן פי 5"
  • חחחח הרגת אותי!!!!
    וכנראה שכן, שכחתי את העוינות ההריונית... שוקלת להיזכר בה ...
  • "ביערות הג'ונגל, ביערות העד
    כל חיות הבר שמעו על ילד מיוחד
    הוא מהיר וגם אמיץ, מכיר כל שביל ועץ
    אם חיה שם בצרה אותה הוא יחלץ
    כן זהו דייגו!! דייגו!!! דייגו!! רוץ דייגו רוץ!!!!

אליסיה מאתרת בעיה בין ההרים
    יחד הם יוצאים לשם עם גור הנמרים
    בים ביבשה וגם גבוהה באוויר
    כולנו נשתתף כל פעם במבצע אדיר
    תגידו דייגו!! דייגו!!! דייגו!! רוץ דייגו רוץ!!!!"
  • אורטל זה מתנגן לי באוזן בערך 3 פעמים ביום

• אני קניתי לבת שלי מ"הפיראט האדום". אמנם זה היה די ממזמן אבל אני מניחה שעדיין מביאים את זה. את יכולה להתקשר אליהם לפני ולשאול אם יש להם. הם ממש רשת זולה.

• המקאו הזה הולך לכל מקום אלצנו

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הילד שלי "מכור"אי אפשר להוציא אותו החוצה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה