היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פיתוש אני מסכימה איתך במיליון אחוז ואני חושבת שבמקום ללכת לקורס הכנה ללידה צריך להמציא חוק שכל הורים בדרך צריכים לעבור קורס החייאה!!!
הוא ציפצף לי בדיוק פעמיים לשווא - וזה בשבוע הראשון כי לא שמנו אותו טוב
אה ועוד משהו: אם תקומי 20 שניות אחרי שחס וחלילה קורה משהו ותזעיקי עזרה רפואית יש קצת יותר סיכון להציל מאשר אם תקומי בשעה 6:00 בבוקר בסבבה שלך ו.... (תסלחי לי לא אומר את ההמשך)
ועוד סיפור קטן פצפון לידיעתכן: לחברה טובה שלי יש זוג חברים שקמו ב6:00 בבוקר להעיר את הילדים ומצאו את אחד הילדים מת. הילד היה בן שנה ו9 חודשים. עשו ניתוח שאחרי המוות ולא מצאו כלום כלום כלום הילד בריא לחלוטין. אתן יודעות איך זה הוגדר - מוות בעריסה בגיל מבוגר. כן זה נדיר מאוד מאוד מאוד אבל זה עלול לקרות. לא תודה לא לי לא אצלי. הבייביסנס לא מפריע לי, 2 לוחות מתחת למזרון שלא מורגשים בכלל!!!
באהבה, סיון
סיוון יש לי רעיון ג-ד-ו-ל !!! בגלל הקושי שלך להיפטר מהבחורציק .. בעוד 9 חודשים בדיוק תוכלי להשתמש בו שוב
חחחחחחחח גנית רעיון מעולה עכשיו נשאר לשכנע את בעלי שהרעיון הזה הוא הנכון
חחחחחח מצחיקה שיהיה ללהב לילות טובים ושקטים במיטה החדשה!!! (אנחנו השתמשנו עד גיל שנה וחצי וגם עשינו קורס החייאה)
טוב, אני האחרונה שאצחק על הבייבי-סנס
גם שלנו מגיעה מחר עוגית
תני לי את הטלפון שלו אני אשכנע אותו תאומים הוא יעשה לך אחרי שיחה איתי
קודם מכתב מאוד מרגש - כל אחת והפרידות שלה
רק עכשיו
מצחיקולה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
זה בהחלט מרגיע שיש בייביסנס. האמת היא שמתחת למזרן של עדן עדיין יש בייביסנס אבל אנחנו מפעילים אותו רק אם היא מקוררת בגלל בעיות הנשימה שלה. שיהיה בשעה טובה על המיטה. בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!