קצת תמונות מהמתנפחים ובריכה שעשו לנו בקניון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתחילת החודש פתחו לנו בקניון על הגג מיני פארק מתנפחים ומיני בריכה לילדודס והכל בחינם
5 תגובות
עמוד 1

• אתר חדש של סקרים מתוגמלים-
    http://www.midgam.com?ref=93043
  • אמור להיות עד תאריך 31 באוגוסט בחינם. אם ימשיך ללכת טוב יאירכו בחודש נוסף אבל הפעם יהיה בתשלום סימלי של 10 ש"ח
    ותודה
  • וואווווו

תמונות משגעות
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • תמונות מהממות כל הכבוד שזה חינם

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • נכון
    בהרבה קניונים יש מלא פעילויות שהם חינם לילדים רק אצלנו בקניון שלנו עד תחילת החודש לא היה כלום למעט "גשר הילדים" בכוונה שמתי סוגריים לא ממש מתאים לילדים מתחת לגיל 4 והגדולים שם משתוללים כמו לא יודעת מה וזה ממש לא בטוח לדנדוש או לכל הילדים הקטנים כמוה ושם פעם כמעט הלכתי מכות עם איזו אמא סתומה שאמרה לבן שלה לקפוץ על דנדוש באחד המתקנים (אסור לטפס על הגג של המתקן אותו ילד טיפס ורצה לקפוץ,ודנדוש היתה מתחת,על הגשר אז אמא שלו אמרה לו לקפוץ על התינוקת ולא מעניין אותה שיש שם תינוקת טענה שלדנדוש אין זכות להיות במתקן הזה בכלל אותו זמן רצתה לשחק שם וזו זכותה אני לא אזיז את דנדוש נגד רצונה ואז לא היתה שמירה אחרת היו מורידים את הילד משם זהו עכשיו כבר יש שמירה אבל לא מוכנה שדנדוש תפצע בגלל ה"המלאכים" הגדולים יותר אני מתכוונת בגילאי 7 -8 ומעלה שמשתוללים שם יותר מדי וגם על הפיל אני לא נותנת לה לעלות עדין היא פיצי לזה וזה מסוכן לה אז האלטרנטיווה היחידה זה המתנפחים כרגע יותר טוב גם מים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה