היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל שעה בלילה, התעוררתי מציר כאבי מחזור ובטן קשה - וזה עבר לא כל כמה דקות או משהו - אלא כל שעה- לא יותר תדיר מזה מתלבטת - מה לעשות- אם ללכת לרופא - הוא יעשה לי מוניטור 20 דקות ולא יהיה לי כלום מצד שני תכלס היה לי כל שעה בערך . אוףףףףףףףףףףףףף! מה, ללכת למיון? מה לעזאזל לעשות?
מבאס למה הריון לא יכול לעבור אצלי כמו שצריך - שיהיה לי משעמם למוות -בלי אטרקציות - בלי בלאגנים
14 תגובות
עמוד 1
לכי כבר למוקד נשים הם כבר יעשו את כל הבדיקות היום יום שישי יום קצר ככה שלא יודעת עם רופא נשים שלך מקבל ובכל מקרה הוא יפנה אותך לשם או למיון תלכי לשם יעשו לך בדיקות
תרגישי טוב
אל תזניחי אפילו שזה פעם בשעה צריך לבדוק את זה *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
בטח עדיף להעביר אותם בנעימים .. אני רק חוששת שיחליטו לאשפז אותי "רק למעקב" דווקא בשישי שבת ואז זה כבר לא כזה בנעימים
פנינוש - אני לא מבינה מה את רוצה. אם יצטרכו לאשפז אותך - אז יאשפזו אותך ההריון הזה כ"כ יקר ואת כאילו מתעלמת מכל בעיה כי אולי יאשפזו אותך או שחלילה תהיי לבד וכד'. נכון שזה לא כיף להיות בבי"ח אבל תאמיני לי - זה עדיף על דברים אחרים. אז קחי אחריות ותעשי מה שאת אמורה לעשות!
ענבר מנסיון זה לא כזה כיף להשאר ימים שלמים בבית חולים "רק למעקב" זה לא כזה כיף לא להיות עם הילד שלך רק בשביל מעקב תכלס אולי שום דבר לא מתפתח מהצירים האלו .. זה נורא קל לומר מהצד. אולי את צודקת , מה אני יגיד לך , אבל נורא קל לומר מהצד. אז מה אני רוצה? שקיבינימט לא יהיו לי ההתלבטויות האלו
מסכימה עם ענבר. מילה במילה.
רוצה להוסיף- את לא רוצה שיהיו התלבטויות אבל יש. אל תתווכחי עם המציאות, ותפעלי בהתאם להתלבטויות. אם הכל בסדר ישחררו אותך, ואם יש סיבה לחשש- אז טוב שאת בודקת.
[ [/]/]
אני כל כך מבואסת אתן לא מבינות .. אעדכן אחרי הרופא
תעדכני מה קורה
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
פנינוש - אני מאוד מבינה כמה לא כיף להיות מאושפזת. את לא מבינה כמה אני מבינה....
אבל רק בגלל ה"אולי" מקומך אצל הרופא ע"מ שיבדוק מה קורה אצלך. את יודעת שההריונות שלך לא קלים, אבל שבוע בלי ירין או נזק חס וחלילה לעוברית נראה לי שהתוצאה ברורה במשוואה לא משוואתית זו.
ותאמיני לי - ההריונות שלי לא היו יותר כיפים, בטח לא הלידות, אבל התוצאה היא החשובה!
עדיף להיות בטוחה מלהצטער אח"כ. תלכי לבית חולים, תנוחי, תשתי הרבה ואם צריך אשפוז, תתאשפזי. חבל על הסיכון, כי בשבוע הזה הסיכון הוא גדול.
יעל, אמא של יונתן
אז ככה : הרופא אפילו לא בדק אותי (נו אמרתי שהוא אדיש - אבל הוא טוב) נתן הפניה למיון אם זה ימשיך לי ..(עכשיו אין לי כלום אז גם לא היה טעם למוניטור וכו ) מה שכן , נתן מרשם לפריסולט - שוב פעם - כמו עם ירין - כדורים שיפסיקו צירים ..
אני מבואסת חבלז מצד אחד, שקשה לגוף שלי החל מחודש שישי מצד שני אני כל הזמן מנסה לראות את החיובי - אני נקלטת בלי בעיה, העוברים שלי חמסה עליהם , מתפתחים יפה והכל תקין , אז יאללה, 3 חודשים שמירה שאלו יהיו הצרות שלי ...
אבל זה עדיין מבאס...אולי כי זה טרי לי בנתיים . כל כך קיויתי שזה לא יקרה גם הפעם ..
פנינו'ש!! אני לא הכי יכולה להבין את מקומך, כי אף פעם לא הייתי שם ממש! אבל אני יכולה לתת לך מלא-