לקראת לידה שנייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השבוע חשבתי ..איפה ההתלהבות של לקנות דברים כמו לפני הלידה הראשונה...בילדה הראשונה מתחילת שמיני רצים חדר תינוק עגלה וכל הציוד....עכשיו ב"ה נכנסתי לשמיני אומנם יש לי עוד בת בבטן (יהיה הפרש שנה ועשרה חודשים ב"ה)ונראה לי שיש לנו הכל אבל בכל זאת בא לי להתחדש בכמה דברים....אבל מה בעצם קונים לפני הלידה השנייה??זו בת אחרי בת....ככה שביגוד ראשוני וורוד יש בשפע...
11 תגובות
עמוד 1
  • את צודקת יש הרבה פחות מה לקנות, תודה לאל.
    לי היה חשוב מאוד שהחליפה של היציאה מהבי"ח תהיה חדשה - רק שלה, לא משהו שעובר בירושה.
    וכמובן - חיתולי טטרה ופלנל חדשים, וסוג אחר של בקבוקים,, ומוצצים שונים. ואם בא - סט אחד של מצעים לעריסה - חדש.
    כמובן אבקת כביסה ומרכך כביסה של תינוקלין
    אם הקטנה לא תיוולד באותה עונת שנה של הגדולה - כדאי להתאים ביגוד ראשוני.
    בקיצור - זו לא קנייה גדולה, אבל היא עושה מן ספתח כזה שבעקבותיו מכסבים את הבגדים לעוברית ומסדרים את השידה וזה נותן תחושה שזה כבר ממש מתקרב, אני זוכרת עצמי יושבת, מקפלת ומסדרת בשידה עם חיוך ענק על השפתיים
  • עינבר כבר ענתה לך

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הפרש הגילאים בין ליאור וטל הוא כמעט 4 שנים..אז התלהבות היתה
    לגמרי..וקנינו 90% חדש..רק בגדים שמשום מה נשארו מליאור חסכנו בקנייה.
  • אני קניתי לילדה החדשה עוד עגלה ובגדים אני מאמינה שלמרות שבאמת יש בשפע אני בטוחה שאני אקנה ומוצצים ובקבוקים ............
    חוץ מזה שזה יתרון שאת חוסכת המווןןןןןןןןןןןןןןן כסף

• אני כבר קניתי {
  • ברור הכול יש מהראשון את יכולה לקנות בגדים צעצועים אחרי שהיא תוולד להכין את התיק לידה
  • אני עדיין לא קניתי

• מיטה יש לי ושידה את זה אני לא קונה שוב

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • היי
    אני קניתי עגלה חדשה, ביגוד ראשוני הכל חדש, טרמפולינה, מובייל הכל חדש אני אחרי ליה מסרתי הכל ולא השארתי כלום אז הייתי צריכה הכל חדש חוץ מעריסה, מיטת תינוק, ושידת החתלה שהם למרות שהם כמה שנים הם חדשים ממש הכל קניתי.

• טוב אני בדיוק באותו המצב אבל זה שעברנו לקנדה משנה לי קצת את העניינים
    למשל אם הייתי בארץ אני חושבת שהייתי קונה עגלה חדשה אבל בקנדה המבחר של העגלות ממש לא גדול ובנוסף לזה אין להם דבר כזה שנקרא אמבטיה/ סל שכיבה כאן יותר מקובל להשתמש בסלקל על העגלה וכל העגלות מכוערות!!!! ומגושמות אז אני ממש שמחה שיש לי את האינגליזינה שלי עם האמבטיה כשהיינו בביקור בארץ קניתי סל קל תואם כי אין כאן אינגליזינה אז עגלה אני לא קונה
  • אז אני מבינה שאני לא היחידה... טוב בשבועות הקרובים אני כבר יימצא מה לקנות סתם בשביל ההרגשה...איזו חליפת יציאה מב"ח חדשה...ואולי אפילו משהו יפה כי החגים בפתח לא??ועוד כמה בגדים ראשונים משילב שתמיד זה נחמד וטוב בכל זאת תנוקת חדשה..דברים חדשים...ב"ה שרק נעבור בשלום את הכל יהיה לה הכל..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה