התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קצת בדילמה...
    אני עשיתי שני חדרים לענקיים לבנות אבל מנסיונכן אתן חושבות שאני צריכה להפריד בניהן?? אני חשבתי שבגלל שאוריאן עד עכשיו לא הייתה בחדר לבד היא הייתה איתנו אולי היא צריכה להיות עם עוד מישהו בחדר ,למרות ש 3 חודשים ראשונים התינוקת תיהיה איתי בחדר אבל נראה לי מוזר שכל אחת תיהיה בחדר לבד

15 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לעשות חדר אחד- שהוא חדר משחקים.
    והחדר השני ששתיהן ישנו יחד.

[]
    []
  • לפי דעתי כמה שנים טובות הם יכולות להיות ביחד הם קטנות אני גם חשבתי בהתחלה כול אחד צריך חדר אבל אני ישים אותם ביחד עד שהם ירצו את הפינה שלהם
  • אצלי הבנות ישנות ביחד ויש לי חדר נוסף של משחקים
    הכי טוב ככה חברים משחקים בחדר משחקים וישנים בחדר ביחד זה הרבה יותר נחמד
    בקשר לזה שאוריאן אולי תתעורר מהבכי של הקטנה אל תחששי הם ישנים חזק

עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    אתר המתכונים שלי :
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/

• גם אני חושבת ביחד בינתיים וחדר למשחקים זה הכי כייף

• אני בעד ביחד.
    הבנות שלי ביחד, ונורא כיף להן.
    אני ואחותי ישנו ביחד, יש לי רק זכרונות טובים מזה
  • אנחנו בתור התחלה בחדרים נפרדים אחר כך שהבייבי יגדל קצת הוא יעבור לחדר של שחר והם יהיו ביחד

והחדר יהפוך לחדר משפחה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני בעד חדר משותף.
    הרבה יותר כיף לשמוע נשימות של מישהו נוסף, לפטפט לפני השינה, לצבור חוויות משותפות יומיומית.

• כן אבל הפחד שלי הוא שאוריאן לא תישן טוב בגלל הבכי של הקטנה או להיפך אם אוריאן לא תרגיש טוב שלא תדביק את הקטנה .........אני גם מאוד רוצה חדר ששתיהן יהיו יחד אבל בגלל שאוריאן כבר יותר גדולה והשניה תיהיה פיצית אני לא בטוחה שזה כדאי........

• אני בעד שישנו ביחד ועוד חדר משחקים
  • מניסיון של שבוע- העברנו עכשיו את אורי לחדר עם שחר (הוא בן שנה וחודשיים) וחבל מאוד שלא עשינו את זה קודם

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • אני עם איפי
  • בקשר להתעוררויות - ילדים מתרגלים מהר לסביבה שלהם. אוריאן תתרגל לבכי של התינוקת. נכון, לפעמים הן כן יעירו אחת את השניה, במקרים חריגים, ולפעמים בבוקר אם אחת תתעורר לפני השניה, היא תעיר את אוחה לפני שזו הייתה מתעוורת אילו הייתה לבד.
    אבל זה חלק מהחוויה, לדעתי.
    אצלי הן מתעוררות משנת צהרים ועוד זמן מה משחקות יפה כל כך ביחד, כיף לראות אותן ככה
  • אני חושבת כמו הרוב פה
  • אוףףףףףףףףףףף מי כאן מעצבת חדרים אני ממש מבולבלת איך לעצב את החדרים

[url=http://www.glitterfly.com]

• גם לדעתי שתיהן יחד, וחדר נוסף יהיה חדר משחקים, לפחות בהתחלה.

אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. אין!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה