שבוע טוב- שאלה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה ניש?

9 תגובות
עמוד 1
  • הי מותק!!
    אצלי היה בדיוק הפוך בגמילה - שולט בקקי אבל פיפי משחרר חופשי.
    אני יודעת שאצל רוב הילדים הבעיה היא עם הקקי.
    אל תחזירי לו את הטיטול,
    לדעתי תקני סיר ותשימי אותו אפילו באמצע הסלון, שימי לו מדבקות על הסיר ואולי ככה זה יעודד אותו.
    בכל מקרה הרבה סבלנות, זה עניין זמני

מיטל
  • גם עידן שלי היה ככה בהתחלה...
    אל תחזירי טיטול תמשיכי להסביר לו שזה בסדר... לאט לאט החרדה תעבור
  • הי עדי,
    להרבה ילדים קשה לשחרר את הקקי בגמילה.
    תעשי לו טבלת מדבקות וכל פעם שהוא עושה קקי בסיר/אסלה הוא יקבל מדבקה ואחרי כל כמה מדבקות יקבל מתנה קטנה (מהפשוטות של הדברים בשקל)
    לעודד אותו כל פעם שהוא מצליח להתקדם קצת. לעודד ולשבח גם על הקקי.
    וכרגיל, להמשיך לצפות בסרטי די וי די כמו האסלה הקסומה, חיתולי וכו', או לספר ספרים על נושא הגמילה....בסוף זה יסתדר

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • הרבה סבלנות צריך
    יקח לו זמן
    יש כאלה שיותר מהר יש כאלה שיותר לאט
    בסופו של דבר הוא יעשה בשירותי
    תזרמי איתו תני לו את הזמן שלו

שבורח לו קקי תקחי אותו לשירותים תזרקו את הקקי לשירותים תעשי לו מקלחת בטוסיק תגידי לו שאת שותפת את הקקי ומורידה את זה ממנו כי זה לא נעים שיש קקי דבוק לטוסיק

לאט לאט והרבה סבלנות

גם לנו יש עליות וירידות עם הקקי

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • יש לו סיר,ישבנון ואת כל הדי וי די של הגמילה הוא יודע בעל פה

• לצערי קרה ..וליאור נגמל מקקי בחיתול רק בגיל 4
  • היי עדי!
    מה שלומך?

אני חייבת לציין שבניגוד לרוב העצות פה- אני כן החזרתי לאביתר את החיתול כשהבנתי שקשה לו עם הקקי.
    ז"א הוא עדיין היה בלי חיתול כל היום אבל באיזשהו שלב אחרי המון קקי בתחתונים, אמרתי לו שאם הוא צריך קקי הוא יכול לעשות בשירותים או שהוא יכול לבקש ממני חיתול. הוא פשוט היה מבקש חיתול לקקי, עושה קקי והיינו מורידים אותו שוב.
    לקח לו בערך 3-4 חודשים עד שהוא נגמל לגמרי מהחיתול לקקי (בלילה הוא עדיין לא גמול...).
    הייתי לפני שבועיים בהרצאה של פסיכולוג ילדים שאירגנו בגן של אביתר ואבנר והרבה הורים שאלו שם על הנושא הזה- הוא בפירוש אמר שלהחזיר חיתול (ואני לא מתכוונת ללהחזיר אותו לכל היום אלא ללעשות קקי בחיתול) לא נקרא ללכת צעד אחורה. הגמילה מחיתולים הוא שינוי שמאוד קשה לחלק גדול מהילדים. מאחר ועידן שולט על הפיפי אז אני מניחה שהוא מוכן פיזית אבל רגשית קשה לו עדיין עם הגמילה מהקקי- וזה רק רגשי. מאחר וזה רק רגשי אני לא בדעה של להקשות עליהם עם כל הנושא הזה ואני חושבת שצריך לתת לו לעבור את הגמילה "על מי מנוחות" ולנסות לעשות את זה ברגוע - שכמה שפחות יילחץ...
    לאביתר בכל פעם הצעתי את האופציה של השירותים מול החיתול עד שיום אחד הוא פשוט הלך לבד לשירותים...
    אני בדעה שעדיף שיעשו בחיתול עוד חודשיים שלושה מאשר שיסבלו מעצירויות וכאבי בטן...
    זאת דעתי...
    בהצלחה!

• פשוט סבלנות

• נועה מה נשמע??
    טוב לדעת! אז אני באמת אחזיר לו את הטיטול ולא יפעיל עליו לחץ..
    מקסימום הוא יגמל מקקי מאוחר יותר..בקטנה.

תודה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה