מי שמתכוונת לקנות ריהוט ילדים בעצמלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אתמול קנינו מיטה מהממת בעצמלה ..ויש להם מבצע של חבר מביא חבר
    קיבלתי שוברים וואניי צריכה לתת לחברים ואז גם אני וגם מי שקונה מקבל מתנה...נחמד לא?מתנה שווה או מגש ספר/בקבוק למיטה או שרפרף מדרגות כזה מעץ או אותיות מעוצבות עם שם הילד....אז למי שקונה אני אשלח שובר...יש להם סניפים כמעט בכל הארץ....זה פתאום נשמע לי כמו פרסום...
    יש להם רהיטים טובים ואיכותיים אבל קצת עצבנו אותי לא עשו הנחה...רק הביאו את השוברים ואמרו שזו המתנה...(חופשי שיווק לעוד לקוחות...)אבל בגדול קנינו מיטה אכותית ויפיפיה וזה מה שחשוב..
17 תגובות
עמוד 1
  • אחלה מבצע! נשמע נחמד מאד - אבל תאמיני לי שהמתנות האלו עולות להם גרושים.....זה משתלם להם יופי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • תאמיני לי צודקת...מתנה ששוה 100 שח והם צוברים חופשי לקוחות...אבל הנחות החארות לא עושים..אבל רהיטים מהממים..
  • תתחדשו
  • לעצמלה יש מוצרים מעולים
    אבל הם גם נורא יקרים
    אני קניתי מיטה באותה רמה בפחות כסף מרהיטי עין חרוד.

בכל אופן אף אחד מהחברות האלה לא עושים הנחה

• הרהיטים שלהם מעולים! גם אנחנו קנינו מיטה של עצמלה אבל דרך וואלה שופס ב1000 ש"ח פחות ממה שהציעו לנו בחנות!
  • אני אשמח לקבל שובר...
    אני רוצה לקנות לה כוורת משם...
  • המיטה של גל משם

• תתחדשי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • גם המיטה של אורי שלי היא מעצמלה, מיטה יפהפיה. אבל גם אנחנו כמו בת חן הזמנו דרך האינטרנט (נדמה לי שגם מוואלהשופס) ויצא לנו איזה 1000 ש"ח פחות מהמחיר בחנויות.
    לאחרונה חיפשנו לקנות ארון בשבילו, ורציתי בהתחלה מהם, כדי שהצבעים יהיו תואמים (המיטה בצבעי כחול ג'ינס ושמנת), אבל הם רצו מחיר מופקע ביותר עבור ארון לא מאד גדול - דרך האתר.
    אז מצאתי ארון בגודל שרציתי, בצבעים תואמים - מרהיטי שגם (הם עושים חדרי ילדים) בבערך חצי מהמחיר המופקע שרצו עצמלה...
  • איזה חמודה את

• תתחדשו

• ליטל-שרי היי אני אשלח לך בכיף תרשמי לי את הכתובת שלך למייל ואני אשלח אלייך בדוארoshritamit7@walla.co.ilשנינו נקבל מתנות ...
  • נתתי לחברה שובר ...איזה כיף היא נתנה להם והתקשרו היוםלשתינו להגיע לקבל את המתנה..ליטל מה איתך?
  • שלחתי לך למייל
  • היי שלחתי לך בדואר-ליטל
  • שלום,

אני אשמח לקבל שובר כזה! אפשר בפקס נדמה לי או בדואר
    מוזמנת ליצור איתי קשר ב: 052-4203968 או לתת לי את הטלפון שלך ואתקשר.

תודה:)
  • היי התקשרתי היום ולא היה מענה תשלחי לי את הכתובת שלך למייל ואני אשלח לך מחר ב"ה את השובר oshritamit7@walla.co.il בכיף..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה