פחד מכסא בטיחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי אוטוטו בת חודש ואיני מוצאת פתרון לצרחות ולסבל שהיא חווה בזמן ישיבה בכסא בטיחות ברכב. איני יכולה לסוע איתה לאף מקום מבלי שכל הדרך היא תיהיה בהיסטריה, בכי קורע לב עם דמעות. ניסיתי עם בעלי גם שאחד מאיתנו יושב לידה על מנת להרגיע גם זה לא הלך.
    האם יש איך להרגיל תינוקות לכסא על מנת שלא יהיה כזה סבל?
4 תגובות
עמוד 1
  • בגלל שהיא קטנה - קשה לה להסתגל

אני תמיד ישבתי לידן מאחורה, עד עכשיו
    יכולים לעניין אותה, היא לוקחת מוצץ? אם את רוצה - אפשר להתחיל להרגיל אותה למוצץ עכשיו......
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני יודעת שזה לא בטיחותי....אבל אני העברתי את הסל קל קדימה אחרי שנטרלתי כרית אויר כי נהגתי עם גאיה המון לבדי ובלתי אפשרי היה להתרכז בצרחות...
    שמתי לה על הסל קל בזמנו קשת של משחקים כזו וגם המון דיסקים של מוזיקה נעימה ומוצץ ומים ומה לא.....
    לוקח קצת זמן בסוף הם מתרגלים. אולי לא נוח לה שם תנסי לראות איך זה נראה כשהיא בפנים.אולי לא מרופד מספיק או הזוית לא נוחה
  • תודה בנות....לצערי אני לא מצליחה לישון טוב בלילה כי אני מרגישה רע עם עצמי שהיא כל כך סובלת בגללי.
    היא לוקחת מוצץ רק לכמה דק' ואז חוזרת להיסטריה.
    אני ממש פוחדת להוצי אותה מהבית בגלל הצוחות.
    הכסא מרופד וריפדו אותו עוד יותר כי כיווינו שזה יהיה הפתרון אבל כלום לא הצליח.
    ההורים של בעלי גרים שעה נסיעה מאיתנו וזה סבל בלתי נסבל לנו ולה כל נסיעה לשם.
  • קבלי המון

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה