מי שגמלה ילד מוקדם- אשמח לעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אורי כבר ממש מוכן לדעתי.
    הוא עושה קקי בסיר הוא מזהה פיפי ואתמול בלילה הוא ביקש ללכת לסיר לעשות פיפי- ועשה.
    [/]/]
16 תגובות
עמוד 1
  • גם לי נשמע שהוא מוכן
  • בהצלחה

• בטח! איזה שאלה!
    הוא מוכן לגמרי!!

שיהיה בהצלחה!

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • וואוווווו
    אני נפעמת!! כל הכבוד הוא כ"כ צעיר... מרומי עדיין לא ממש מוכן!
    תזרמי...
  • תזרמי איתו.
    הבנתי שילדים שניים יותר קלים בזה כי הם רואים דוגמה מילד ראשון.

בהצלחה!

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • בהצלחה

• אני אישית גמלתי את אוריאן ביום אחד

• וואוו, שנה וחצי, כל הכבוד לו

אם נראה לך שהוא מוכן פשוט להוריד חיתול וזהו!! ולהיות עקביים עם ההחלטה שלכם

בהצלחה

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • קודם כל תזרמי איתו ,אבל אם את מחליטה להוריד חיתול ,אז לא להחזיר אחר כך ...
    דבר שני ,אני לא הייתי מצפה לגמילה תוך שבוע ,לא בגיל הזה לפחות. יש כמובן מקרים יוצא דופן ,את צריכה להבין שזה יהיה תהליך ולהיות מוכנה להמון שלוליות וכמובן פיספוסים של קקי.לא להתרגש ולתת לו את הזמן.
  • בגיל שנה וחצי???

• אז החלטתי ותודה לכן על החיזוקים שבאמת בשבוע האחרון של אוגוסט אני אוריד לו לגמרי את הטיטול. הוא יהיה בחופש, כבר יש תחתונים, ונראה איך הולך.

גליה בגלל שהוא שני הוא בכלל יודע מה זה סיר וכו' הוא רואה את אלה והוא רוצה גם.
    עם אלה בכלל לא חשבתי להכניס סיר הביתה עד שהיא הייתה בת 2.

וESKI- אין לי בעיה עם פספוסים ושלוליות זה בקטנה מבחינתי, אני פשוט לא רוצה לזרז אותו אם הוא לא מוכן. שהתהליך יבוא ממנו.

עכשיו הוא גם בבית יש לו סטרידו והוא מסכנצ'יק קטן...
    [/]/]

• ברגע יש ההתעניינות וגם הוא לא מפחד מהיציאות שלו ,עושה בסיר בשמחה ,זה לגמרי בא ממנו
  • גם רון שלי מוכנה והיא כבר בת שנה ותשעה חודשים כמעט.
    מאוד התפלאתי לשמוע אותה מבקשת פיפי וקקי וניגשת לשירותים.
    וגם עשינו בדיקת התפתחות השבוע והרופאה "זרקה" לי לבד שהיא לגמרי בשלה לגמילה וכדאי לנצל את זה עוד הקייץ
  • ואהוו כל הכבוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה