היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תמשיכי לגדול ולהקסים את ההורים ואת כל הסובבים אותך !!!!
מזל טוב !
מזל טובבבבבבב
היא כל כך יפה! כל כך מדהימה! ואני כל כך אוהבת אותה (ואת אמא שלה)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים. ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מזל טוב לנסיכה אמילי המדהימה עד 120- הרבה בריאות אושר ונחת להורים
אורלי וקורל
ריגשת אותי מאוד!! התמונות מדהימות! מזל טוב לילדה משגעת ומיוחדת!!
אני חייבת להודות... שהלב שלי דופק מהר... (הלב שלי תמיד דופק מהר כשמדובר בילדים, אבל עם אמילי... זה בכל זאת קצב אחר...) נוגוש אהובתי... אני זוכרת את סיפור הלידה של המלאכית הזו, כאילו שזה היה אתמול... לא יאמן... המון המון נשיקות אהובתי... שרק תזכי לאושר ולנחת. זה מגיע לך BIG TIME.
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
התמונות פשוט כמוה- יפות יפות שבא לבכות!! כמה יופי ורגש בילדה אחת!! מדהים.. שיהיה המון מזל טוב "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
לא ראיתי את ההודעה המקורית... באסה אני מתה על תמונות של אמילי... [/]/]
לנסיכה הקסומה המון מזל טוב ליום הולדתך, המון בריאות, אושר ושמחה ילדה מהממת שכל תמונה שאמא שלך מצלמת גורמת לי להתמוגג מלאה בשמחת חיים ויפייפה
נ.ב נוגוש , מקווה שלי את סולחת בדיליי חבל שלא זכיתי לקרוא מה כתבת ותמונות אם שמת אוהבת
לא ראיתי את ההודעה המקורית, הייתי קצת עסוקה אתמול, אבל סימסתי לך וגם כתבתי במסנג'ר, מקווה שראית
באיחור של יום.... המון מזל טוב לנסיכה הקסומה של הפורום, שכל תמונה שלה ממיסה וגורמת לרצות לתת חיבוק ענק למקסימה הזאת!!!!!!!!! שתהיה לך שנה מלאה בהמון אושר,שמחה אהבה וצחוק הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009