שאלהה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למרות שהיו הרבה שאלות כאן על הגמילה אשמח לעיצה...
    נראה לי שמתנאל שלי מוכן לגמילה חפרנו על האסלה הקסומה עד שהוא לא מסוגל לראות את זה יותר ועכשיו אנחנו בחרישות על חיטולי ובלי חיטולים עכשיו שאני איתו בבית בבוקר מורידים את החיטול ושמים תחתונים כל כמה זמן אני שואלת אם יש לו והוא אומר כן מהר רצים לשירותים הוא עולה על הישבנון בהתלהבות ואז יושבים שעות עם סיפורים (הוא כבר זוכר בעל פה) אחרי זה אני מחזירה לו חיטול או תחתונים ואז הוא עושה.כמובן שהבטחתי מתנה וחשבתי לעבור לסיר אבל הוא די מתלהב לשירותים
    מה לעשות??? אני משתדלת לא ללחוץ וכשהוא רוצה לרדת אז יורדים.יש מצב שזה בגלל שהוא לא מוכן??? יש למישהי עצות נוספות???
    תודה
    אוהבת מיכל.
1 תגובות
עמוד 1
  • אם הוא משתף פעולה ללכת לשירותים תזרמי איתו בסוף זה יצא
    תראי מה שולי רשמה לגבי אביגיל שלא היה קל ובכל זאת זה הגיע.
    אם אתם בבית תני לו להסתובב עם תחתונים מקסימום יברח ואז תגידי לו "לא נורא פעם הבאה נעשה בשירותים", הוא צריך אולי להרגייש מה זה להיות רטוב מפיפי כדי לקשר בין הדברים. ולא לשאול מיליון פעם אם יש לו פיפי/קקי- מידי פעם כדרך אגב.

שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה