טוב עכשיו שאני בבית... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי המון זמן לפורום האהוב עלי
    אז עברה שנה ו3 חודשים מאז שאני בקנדה ונשארתן איתי לאורך כל הדרך גם כשלא היה לי זמן להגיב בפורום יותר מידי
    בכל מקרה אני בסוג של חופשת מחלה עד הלידה אני בשבוע 30 וכאן בקנדה זה כל כך פשוט להוציא את החופשת מחלה הזאת כל מה שצריך זה מכתב מהרופא אפילו ברופא משפחה וגם זה לא בעיה רק צריך לבקש וזהו הולכים לביטוח לאומי שלהם ואפילו עוזרים למלא את הטפסים וזהו כמו שזה נשמע ככה זה היה ועכשיו אני בבית אחרי חצי שנה שעבדתי רק כדי להיות זכאית לחופשת הלידה המיוחלת של שנה!!!
    אז יש לי המון זמן פנוי עכשיו אבל גם יש המון מה לעשות סוף סוף אחרי שנה אני מרגישה שאני מסדרת את הבית כמו שצריך ממש עוברת חדר חדר ארון ארון ומסדרת הכל ויש הרבה מה לסדר
13 תגובות
עמוד 1

• לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • איזה כיף מאמי.........
    אני ממש שמחה שאתם נהנים בקנדה...... במיוחד מכל ההטבות שיש שם בהשוואה אלינו....

• איזה כיף לך

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • וואו הזמן בהחלט טס!!!!!!
    ומה זה משנה אם את בקנדה..? אנחנו תמיד כאן!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הי מותק!!
    איזה כייף!! יופי שיש לך קצת זמן לפני הלידה.
    אני חושבת שהתקופה הזאת היא נסיון מעולה לילד ולכם!

מיטל

• לאור של חיי - מצחיקים החברים שלך איפה הם גרים? אנחנו גרים בפרברי טורונטו טורנהיל
    תראי אצלי זה שונה קודם כל יש לי רופאת משפחה מדהימה ואני מקבלת תור לאותו יום כשאני צריכה ממש לא מחכים חודש לרופא מומחה אז כן ממתינים הרבה אלא אם כן את רשומה כבר אצלו ובמעקב שלו אבל גם בארץ אני זוכרת שכשרציתי אורטופד נתנו לי תור כל כך רחוק שעד שהגיע התור הבעיה עברה
  • איזה יופי

• מירית את צודקת במאה אחוז שזה מה שעושה את ההבדל!!!
    הבנתי מחברה שלי שבבניין שהם מתגוררים בו, יש בריכת שחיה וחדר כושר. זה באמת הזוי שאי אפשר לשים מכונת כביסה בדירה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • וזה נכון תמיד כששואלים אותי איך זה לגור בקנדה הדבר הראשון שאני עונה
    "החיים יותר רגועים פה" פשוט לא לחוצים כאן אנשים נעימים שתמיד יחזיקו לך את הדלת ותמיד יתנו לך לעבור קודם עם העגלה ותמיד יחייכו ויתייחסו אל הילד בסופר או בכל מקום ולא מצביעות כי באמת אכפת להם
    החדשות פה זה הכי מצחיק בעולם אין להם כל כך על מה לדווח אז הם מוצאים כל מיני שטויות על חיות ועל דברים מצחיקים אחרים
    לגבי הדירה מדליק שיש לה דירה גדולה אצלנו באזור הדירות בבתי דירות ממש קטנות ובכל מקרה החלטנו שאם אנחנו עושים כבר את כל המעבר אז אנחנו מעדיפים בית מההתחלה - כן זאת הרבה עבודה אבל בשביל זה יש עוזרת

• אין על בית פרטי!!!!!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה