שאלת הריון.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני שואלת לגבי חברה שלי המחזור האחרון היה ב 15/07/10 לפני 3 ימים בדיק ביום שהיא היתה אמורה לקבל היא לא כ"כ הרגישה טוב כי היתה אחרי דלקת ריאות חריפה ובדיוק סיימה את האנטיביוטיקה באותו יום התנפחו לה הרגליים והיא הלכה למלר"מ שם הרופא נתן לה בדיקת סטיק בבדיקה יצא פס אחד ועוד פס בהיר. הרופא אמר לה שיכול להיות שהפס בגלל השתוללות של הורמונים ולי לא נשמע הגיוני מה אומרות??? היא חושבת עדיין שזה סתם איחור ושבגלל שהפס לא היה חזק זה לא בטוח הריון... אני יודעת שיש כאן המון מנוסות אז אשמח לתשובה....
    אוהבת מיכל.
5 תגובות
עמוד 1
  • בדרך כלל נהוג להגיד - פס זה פס, לא משנה כמה בהיר....
    אבל, לפעמים תרופות מסוימות יכולות לגרום לשיבוש הורמונלי קל ויכולה להיות טעות.
  • בדיוק מה שיולי כתבה

• השתוללות של הורמונים? ממה?
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • גם לי זה מוזר שהוא אמר השתוללות של הורמונים כי הבדיקה בעצם בודקת את ההורמון ההריון היא לא בדיוק רצתה הריון אבל מקבלת אותו באהבה...מהתקופה שאני ניסיתי להיקלט אני זוכרת שתמיד אמרו לי פס זה פס! יש מצב שהפס היה חלש כי היא עשתה את הבדיקה ביום שהיתה אמורה לקבל? אני דוחפת אותה לעשות בדיקת דם אבל קשה לה לקום בבוקר..........
  • ישנם תרופות שמשתמשים בהם בטיפולי פוריות שיכולות "לשגע" את הבדיקה.
    אם היא לא נמצאת בטיפולי פוריות ולא לוקחת (יותר נכון מזריקה) תרופות מהסוג הזה, אז פס זה פס. ולו הבהיר ביותר
    שתקנה עוד ערכה, תראה מה יוצא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה