עוד סקררר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה מרחק אתם גרים מההורים וחמים ומה התדירות שאתם נפגשים?

אמא שלי- גרה במרחק של שעה נסיעה ממני והיא מגיעה פעם 1 בשבוע משעות הצהריים המוקדמותונשארת עד סוף היום . עד שאני מקלחת ומאכילה את הבננים.
    אבא שלי - גר במרחק 5 דק' נסיעה רואים אותו במקרה הטוב פעמיים בחודש לאיזה שעתיים אחה"צ שהוא בא להראות לנו איזה קשקוש חדש שהוא קנה
13 תגובות
עמוד 1
  • גם ההורים שלי וגם ההורים שלי גרים במרחק של 5 דקות נסיעה באוטו

מתראים די הרבה אין תלונות

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ההורים שלי- גרים 5 דקות ממני במרחק נסיעה.
    חמותי- גרה במרחק 20 דקות נסיעה.
    חמי- גר 5 דקות ממני במרחק נסיעה.

עם ההורים שלי אנחנו מתראים דיי הרבה.
    עם המשפחה שלו פחות.

[]
    []
  • ההורים שלי שתי קומות מתחתיי
  • גלי!!!!
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • ההורים שלי גרים 8 דקות נסיעה מאיתנו.
    ההורים של בעלי גרים 15 דקות נסיעה...
    עם ההורים שלי אנחנו אוכלים כל שישי בערב ושבת בצהריים קבוע. לפעמים גם פעם אחת באמצע השבוע אנחנו אצלם.
    להורים של בעלי אנחנו נוסעים מינימום פעם בשבוע, לפעמים יוצא לנסוע אליהם יותר (בעיקר עכשיו בקיץ אנחנו נוסעים אליהם אחרי ארוחת הערב, כדי ששקד ישחק אצלם בחוץ. יש שם הרבה ילדים בני גילו והוא די נהנה).
    ההורים שלי באים אלינו לעיתים לארוחת ערב (פעם- פעמיים בחודש)
    ההורים של בעלי לא באים בכלל.
    האמת שהדירה שלנו מאוד קטנה ואין לנו מקום כל כך לארח. כשההורים שלי באים, אז אני לא עושה עניין מהצפיפות. החמים שלי לא לבד, אלא עם עוד שני בנים, ולא נוח עם הצפיפות

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ההורים שלי 20 דקות נסיעה מתראים פעם בשבוע בערך עד שבועיים בדר"כ אצלהם.
    החמים 5 דקות הליכה (אותה שכונה) מתראים בממוצע 3 פעמים בשבוע לרוב כשהילדים הולכים לשם לכמה שעות בערב. כל יום שישי קבוע אצלהם משחוזרים מהגן עד הערב.

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • אנחנו גרים במרחק של 10 דק' נסיעה, שעה הליכה- גם מהחמים וגם מההורים..
    (הם גרים בהפרש של רחוב אחד מהשני)
    אנחנו נפגשים-
    עם חמי וחמותי- פעם בשבוע-שבועיים, הם אנשים נורא עסוקים ובזמן האחרון לא מזמינים הרבה..
    עם ההורים שלי- פעם בשבוע בערך.. זה יכול להיות יותר לפעמים אם אני צריכה יותר עזרה עם הילדים (כשבעלי היה במילואים).
    בזמן לימודים- אימא שלי באה עם אוטובוס פעם בשבוע להוציא את הילדים מהגן כי אני חוזרת מאוחר.
    =) עמית
    אתר חדש של סקרים מתוגמלים-
    http://www.midgam.com?ref=93043
  • גרה מרחק של 10 דקות מההורים שלי, עם חמי מרחק של שעתיים ברכבת..
    עם הורים שלי אני נפגשת כמעט כל יום ועם חמי פעם בכמה חודשים.

[url=http://imikimi01.com/link/link_through/jHuu-12a]

• אמא שלי גרה 40 דקות באוטובוס.
    רואים אותה כמה פעמים בשבוע.

החמים שעה נסיעה, רואים אותם בשישי או שבת. שבוע אחד אנחנו אצלם, שבוע אחרי זה הם באים אלינו.

• אני גרה מההורים שלי 5 דקות הליכה ובאמצא יש פארק משחקים שנמאס לליאבי לשחק בפארק הוא רץ להורים שלי

• אני מקנאת בכולכן
  • ההורים שלי גרים במרחק 10 דקות נסיעה, מתראים אחת לשבועיים בשישי לארוחה וצומי, ועוד פעמים במהלך השבוע שאני לא ממש סופרת
    ההורים של בעלי גרים במרחק של חצי שעה נסיעה, אנחנו מתראים אחת לשבועיים אצלהם לארוחה פלוס מקרים חריגים כמו ימי הולדת או חגים

• אבא שלי גר במרחק של 7 דק' הליכה ברגל וכמעט כל יום הוא מגיע אלינו כשהוא הולך עם צ'ומפי הכלב לטייל. ואנחנו אוכלים כמעט כל שישי בערב ביחד (אצלי)

ההורים של בעלי גם גרים בחולון מרחק של 30-40 דק' הליכה ברגל 8-10 דק' ברכב
    בד"כ חמי מגיע בשבת אחה"צ לביקור של כוס קפה משהו כמו גג שעה
    חמותי הייתה מוכנה להיות כל היום אצלי בפועל יוצא שהיא מגיעה בשבתות וגם בהגבלה כי אין לה מונח "זמן" ואחרי שעתיים-שלוש צריך לרמוז לה שדי.
    (כמו שכבר כתבתי בעבר חמותי סובלת מסוג של מוגבלות שכלית ולכן צריכים להתנהג איתה קצת אחרת)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה