אני לא יודעת איך הכנסתי את עצמי לשם... עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מדובר בנסיון גמילה מטיטולים... הקטנטן שלי בן שנה ו 11 חודשים החליט שבוא לא רוצה טיטול והתחיל להוריד אותו, לבקש שירותים ולהתעורר עם טיטול יבש. בשבוע האחרון לגן נכנעתי להפצרות של כולם והורדתי לו טיטול. היה שבוע סביר ואחרכך התחילה התנגדות לשבת באסלה ובסיר והוא מפספס אם לא מושיבים אותו ממש ברגע בסיר. בבוקר כשאני מורידה לו את הטיטול של הלילה הוא בוכה ולא רוצה. בקיצור, האם להחזיר לו טיטול ?!? אני לא רוצה לעשות טעות אבל אין שום התקדמות וזה נורא קשה!!
4 תגובות
עמוד 1
  • כמה זמן הוא בלי חיתול?

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • כמעט חודש...
  • חודש זה הרבה כדי להחזיר חיתול
    תנסי להקריא לו סיפורים בנושא
    תראי לו בלי חיתולים
    תעברו קצת תקופה קשה אבל בסוף הוא יעשה לבד
    תקחי אותו כל הזמן לשירותים לעשות פיפי אפילו כל חצי שעה
    אין מה לעשות ברגע שמורידים אין דרך חזרה
    הרבה סבלנות

בהצלחה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני גם חושבת שאחרי חודש לא מורידים,
    האמת שבקטע הזה אי אפשר ללכת אחורה - ברגע שהחלטת....

זה תמיד ככה בעיניי עם ילדים - ברגע שהוחלט על גמילה מ... אסור ללכת אחורה, כי אז הילד רואה שאפשר לסובב אותך.

תקופה קשה וזה עובר.

בהצלחה!

---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה