גמילה מטיטולים וכניסה לגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קפצתי לביקור מהפורום השכן - מקווה שתוכלו לסייע בידי- אשמח לדעתכן:
    המצב הוא כזה:
    אנחנו בגמילה מטיטולים כבר קרוב לחודשיים בחודש ראשון רק אחה"צ כי היה גן ובחודש האחרון כמעט כל היום בלי טיטול (אלא אם כן יצאנו למקום שלא "ידידותי לגמילה").
    משבוע שעבר יש ממש התקדמות אדירה:
    קקי הוא מבקש כל פעם בסיר
    פיפי הוא לא מבקש אבל יודעים כשיש לו כי הוא "מחזיק" את הבולבול ואז אני מושיבה אתו והוא עושה
    פיספוסים יש בממוצע אולי 2-3 פעמים בממה (וזה אם אני לא שמה לב שהוא "מחזיק" או לא לוקחת אותו כל 3-4 שעות ביוזמתי).
    בשנת צהריים ובלילה הוא בינתיים עם טיטול.

מה דעתכן -
    האם אני צריכה כבר בתחילת שנה לשלוח אותו עם תחתונים (ועם טיטולים רק לשנת צהריים)?
    אני ממש לא יודעת מצד אחד הוא חודש שלם כבר בלי טיטול מצד שני זו תחילת שנה עם כל הכרוך בהסתגלות מחדש לגן (הוא עולה לכיתת הבוגרים 3 ילדים מתוך ה-5 שבכיתה היו איתו משנה שעברה ויש ילד אחד שבוודאות בגמילה או שכבר נגמל)...
8 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי הגמילה שעשית איטית מדי...
    אני את הגמילה שלנו עשיתי 3 ימים בבית (לא כולל לילה) ובפעוטון עם טיטול, אח"כ שישי שבת - כל היום בלי טיטול כולל לילה ומתחילת השבוע שלאחריו - גמילה מלאה גם בפעוטון.........
    אני חושבת שכשגומלים - אז גומלים ואין דבר כזה "מקום לא ידידותי לגמילה". אז אם יש חתונה למשל ואת חוששת שירטיב - או שלא תקחי אותו או שתקחי איתך בגדים להחלפה.... עצם זה שאת לא בוטחת בו שיתאפק במקומות אחרים כולל פעוטון גורם לו גם לא לבטוח בעצמו. קודם כל את צריכה להיות שלמה עם הגמילה ולקחת בחשבון שיהיו פספוסים ולא להבהל מהם. ורק ככה הוא יגמל טיק טק....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • לדעתי אם התחלת בגמילה , אז תמשיכי
    אל תחזרי איתו אחורה.
    שיהיה המון בהצלחה!

[]
    []
  • תודה רבה לעונות
  • עכשיו אני רואה שהוא באמת קטן....
    אני נגד לקחת "אקראית" או כל כמה זמן לשירותים אם הוא לא רוצה.. אני יודעת שיש כאלה שמושיבים את הילדים על הסיר ואומרים להם תעשו גם אם אין להם... לדעתי יש בזה אפילו השפלה.... אם הוא מוכן הוא אמור לדעת מתי יש לו ומתי לא. ואת צריכה גם להסביר לו: "כשיש לך פיפי למטה בבטן - תעצור אותו שלא יצא ותרוץ לשירותים. וכשכואבת הבטן - ויש לך קקי - גם רוץ לשירותים.." וכמובן שבהתחלה הוא יפספס, אבל גם לו זה לא יהיה נעים וירצה לעשות בשירותים בלי שאף אחד יאמר לו.
    ובלילה - אני הייתי מורידה וזהו. מחליפים סדינים כמה לילות וזהו, אח"כ או שהם מתעוררים לעשות, או שמתאפקים עד הבוקר כמו כל אחד מאיתנו. עושים פיפי לפני השינה ובבוקר.
    טיפ קטן - אני שמתי לה בריסטול עם מדבקות בשירותים כל פעם שעשתה - היא שמה מדבקה. כל 10 מדבקות - קיבלה הפתעה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אחלה טיפים
  • בהחלט לעבור לתחתונים!
    אז הוא יפספס קצת בגן, לא יקרה כלום!

מיטל
  • רק תחתונים הוא יספספס ועוד הרבה אבל זה חלק מהתהליך
    בהצלחה
  • להמשיך אם הגמילה גם בגן, כמה פעמים יפספס ואז ילמד לבקש...
    בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה