היי בנות אני צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי חברה ממש טובה שמילדות אנחנו יחד,יש לה היום יום הולדת ות'אמת שלאור המצב הכלכלי הקשה שלי עכשיו אין לי כסף כמוכל שנה להשתגע עם מתנה ות'אמת שנראה לי שעברנו את זה .
    שאלתי אותה מה בא לה לעשות היום והיא אמרה שהדבר שהיא הכי רוצה זה ערב בנות כמו פעם

9 תגובות
עמוד 1
  • מה הייתן עושות אז?
    את יכולה לקחת מהבית תיק-צידנית עם פירות חתוכים יפה, כריכים שווים, כמה בקבוקי בירה, איזה חטיף שאתן אוהבות, וללכת לשבת על החוף האהוב עליכן.
    הדבר הכי חשוב בכל בילוי זו החברה - כך שאם החברה נעימה לשתיכן אין שום סיבה שהיא לא תהנה.

• תאמתי אין לי רעיון אבל שיהיה לה מזל טוב
  • אני בדעה של לינבר

• גם אני עם לינברי

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • בקבוק יין חטיפים פירות ואתן מסודרות

• איזה כייף
    לא הכול טוב אבל הכול לטובה !
  • שכל אחת תביא אוכל פרי כפיה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אני מבינה שאתן הולכות לבד, יש כמו לשבת על שפת הים עם שתיה, פירות
    ולצחוק ולרכל על דברים שביניכן.

תהנו, אני אישית התאהבתי בחוף המציצים בנמל ת"א
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • אתן הולכות להיות לבד ביומולדת? אם כן אז כל המשחקים מיותרים, אבל אם את מזמינה עוד חברות אז ויש עוד משחק: כל אחת מוציאה חפץ מהתיק שלה ומספרת סיפור שקשור לחפץ ולבעלת השמחה..
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה