היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא הייתי פה שנים.. שבוע טוב בננות מה נשמע? מכירים את האנשים האלה שבאים אליכם לבית וכל דבר שהם רואים הם מוציאים עיניים ואומרים בקול "וואי מאיפה זה כמה עלה מאיפה קנית אני גם אקנה?" טוב אני יודעת שזה לא רק בבעלותי מה שאני קונה ויש את זה במליון בתים אבל יש אנשים ספציפים בחיים שלי שהם כאילו פשוט מקנאים יש יציאות של "ואי איזה ילד יפה..אני גם רוצה ילד כזה בפעם הבאה.."-רצינית לחלוטין!! אתמול אחת מהם באה אליי ביציאה של "מאיפה כיסא אוכל? אני גם רוצה ? אני הולכת לקנות..מאיפה התלת אופן ואי אני רוצה גם לילדה שלי.. נכנסים לחדר של אורי ..ואי איזה עיצוב יפה..מאיפה קנית את זה? אני גם אעשה ככה בחדר ילדים...
זה ממש כאילו קנאה שיוצאת מהגרון בלי מסכה... מצד אחד לא אכפת לי שתהנה.. מצד שני לא הכול טוב אבל הכול לטובה !