בעניין הבטחות - שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היינו אתמול בהופעה של יובל המבולבל ,והיה שם קטע שבו יובל אמר-
    מי שמוחא כפיים גבוה ושר יופי טופי יקבל כובע .
    ירין מחא כפיים גבוה , שר, קפץ, התלהב
    ולא קיבל כובע כי יובל חילק כולה איזה 2-3 כובעים ורק למי שהוא ראה וירין , קטן .. למרות שישבנו יחסית נורא קרוב...
    קיצר כל הדרך הביתה ירין מזההההההההה בכה שהוא מחא כפיים ושר יופי טופי
    והוא לא נתן לו כובע .
    והוא צודק, תכלס....
    (בהקשר זה , מישהי יודעת איפה ניתן לקנות כובע של המבולבל? )

והבוקר , כשלא התחשק לו לצחצח שינים אמרתי לו שזה נורא חשוב לסלק את החידקים כדי שלא יהיו לו חורים בשיניים ..
    ואם חלילה, בהמשך, יהיו לו חורים ? הרי הבטחתי לו שאם יצחצח לא יהיו חורים ...?

איך מתמודדים עם דברים כאלו ? שהרי הילדים לא רואים את כל התמונה ...
10 תגובות
עמוד 1
  • איזה מאמי...

• תודה .. דווקא אני הולכת מידי פעם לחנויות האנגר אבל מעולם לא ראיתי כובע של המבולבל (חוץ מבפורים כמובן ...)
  • זאת באמת סוגייה מעניינת... מצד אחד הם צריכים להבין שלא הכל מקבלים בחיים... מצד שני הוא התאמץ והשקיע אז מגיע לו.... באמת בעייה

אני הייתי לפני איזה שבועיים בקניון, היה "מופע" של דורה ודייגו, הקיצר, המנחה הוציא את המיץ לילדים המסכנים עד שהבובות יצאו החוצה. לפני שהן יצאו, הוא העלה לבמה 2 ילדים שישירו את השיר של דייגו, אחד לא היה בכיוון

• בהחלט אין להם את המודעות שדברים שאומרים באמת נכנסים ללב של ילדים ...
  • אוי! כואב הלב על הקטנצ'יק......
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • זה ממש לא בסדר
    אני היתי פונה להפקה של ההצגה ומתלוננת

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • בקשר לכובע של יובל המבולבל - חברה ספרה לי שקרה לה אותו דבר בדיוק. אולי כדאי לפנות אליו ולהעלות את הסוגייה בפניו ולהסביר ולהבהיר כמה הילדים מתאכזבים.

בקשר להבטחות שלנו - זה די פשוט - לא מבטיחים מה שאי אפשר לקיים.
    ז"א אם הבטחת שתלכו לטייל אחה"צ ובסופו של דבר לא יצאתם לטיול - אז לומר שאת יודעת שהבטחת אבל קרה כך וכך ולכן הטיול יידחה למחר.
    לא מבטיחים שלא יהיו חורים בשיניים - כי זה לא תלוי בנו. אבל אפשר לומר שאנחנו מצחצחים את השיניים בשביל לשמור עליהן, בלי הבטחות....

• איך לפנות להפקה? חשבתי לכתוב לו באתר אבל האתר נראה
    לי בניה כי ה"צור קשר" לא מתפקד..
    אני לא אלך רחוק מדי בשביל כובע .. ולא אכפת לי ללכת לקנות לו .. השאלה איפה???? הבוקר התקשרתי ל3 חנויות ואין להם ..
  • תראי מי החברה שמייצגת אותו ותפני לשם

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • עצוב נכון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה