אההההההההה+ הסבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • די,

איבדתי את השפיות, אני לא יודעת יותר מה לעשות.................................

תודה בנות, אבל זה לא כ"כ קשור לחופש, יש לבת שלי בעיה בויסות החושי (רגישות יתר תחושתית) אז יש המון בעיות, היא לא קלה בכלל, עכשיו בחופש בגלל היציאה מהשיגרה (חופש) וההמתנה לשינויים (גן) היא נהייתה הרבה יותר קשה ואנחנו אחרי בוקר של צרחות בווליומים שאני מקווה שאתן לא מכירות, זה התחיל ממשהו קטן ואח"כ עבר מדבר לדבר אז אני בהחלט מאבדת את השפיות...

אנחנו מחכים עכשיו לריפוי בעיסוק ופיזיוטרפיה וכו' כך שאין לי ממש איך לעזור לה בינתיים....
12 תגובות
עמוד 1
  • מחר בשעה 08:00 זה נגמר
  • שלא יגמר החופש
    אני בעד חופש
    איזה כיף שהם בחופש
    איזה כיף שראש השנה עוד שבוע

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • איפי, אני איתך!!!!!!!
    כיף לי איתם בבית!!!!!!!

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • צודקת ביומיים ראשונים עד 10 וטל עד 11 שישי עד 12..
    יום ראשון כרגיל ואני הולכת לעבודה אז מה אכפת לי !!!!!
    אני רוצה לשמוע שקט...

• אני בעד חופש . כיף לי איתם.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• שלום.
    אני בהחלט יכולה להבין את הקושי שבו את ובעיקר היא נמצאות.
    יש בין לבין עוד דרכים לעזור לה.
    אם את רוצה את יכולה לשלוח לי מייל ל- inbar_l@hotmail.com
    ואתן לך אי אלו רעיונות לעזור לה.
    ונסי לכתוב ולומר לעצמך - במקום "היא לא קלה בכלל" - לא קל לה בכלל. הקשיים שהיא מוציאה כלפיי חוץ הם הקשיים אותם היא חווה בכל רגע נתון במפגשה עם העולם. נסי לתאר לעצמך שכל משב רוח מפריע לך לנשום כמו שצריך, שכל מגע עם בדים מסויימים או אנשים מסויימים או צעצועים או חול או דשא ועוד המון דברים כואב פיזית.
    נסי לתאר לעצמך שמה שמרגיע ילד אחד (כמו חיבוק) יכול להכאיב לה ולכן היא תתנגד גם לזה.
    קשה לה. היא חווה קושי מאוד מאוד קשה בכל רגע שלה כמעט. היא יכולה מאוד לרצות משהו ואז כשהוא קורה - לסבול ממנו.
    קשה גם לכם.

• עינבר ריגשת אותי! אני

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• תודה.

ענבר אני בהחלט מבינה את הקושי שלה ודווקא בגלל זה אני יוצאת מדעתי כי אין לי מושג איך לעזור לה.
    אני בהחלט ישלח לך מייל (עכשיו אני שפוכה מידי) תודה על ההצעה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה