שאלות לא קשורות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברות , התחלתי לחשוש...

1. בע"ה אלד בסוף נובמבר..בדצמבר יש כבר גשם וקר..
    איך אני אצא עם תנוקת בת שבועיים - חודש לקחת את ירין לגן ולהביא אותו מהגן ב1? נגיד בימי מבול או קור חזק ...בכל זאת פיצפונת ועדינה...
    2. חברה גם אמרה לי אתמול שכדאי לי להשאיר אותו עד 4 בגן למעני ולמען הזוגיות שלי . אבל אנחנו חיים ממשכורת אחת .אמנם משכורת שמפרנסת מה שצריך אבל להשאיר עד 4 זה עוד 600 שח שיחנקו לנו תצורה .
    מצד שניהיא הפחידה אותי . מה דעתכן?

3.נושא אחר- גם הילדים שלכם משחקים עם חברים דמיוניים ברמה של דו שיח?
    הוא מדבר עם חבר שלו שי - שאין מישהו כזה
    ומשחק עם החתולה שלו , שאין לו , ורץ להביא לה את הכדור שברח לה
    והשיא- הוא בוכה שהחתולה לא חזרה איתו הביתה
15 תגובות
עמוד 1

• בוקר טוב לך
  • ראית את התחזית לחורף הקרוב?
    יבש!!!!
    כמה כבר גשם יורד?
    גם אני חשבתי על זה אבל מקסימום נלביש טוב טוב ושמים במנשא בד מחמם עם שעל מעל שעוטפים טוב ויוצאים.
    אני כבר מחכה לזה...אין כמו האויר הקר

לגבי השאלה השניה גם גאיה משחקת ומדברת עם דמויות שלא קיימות.לא נוקבת בשם אבל בהחלט ניתן להבחין בזה. טבעי ונורמלי.

אין לי שמץ לגבי השאלה השלישית

שיהיה בוקר טוב
  • אין לך מה לחשוב אני גם דאגתי אך אני יוצא את הגדולה אם תינוק והנה זה עבר
    להיות חולים אפשר גם בבית
    וחברים דימיוניים ממה ששמעתי שזה מצויין שהילד מדמיין וחושב ומקשר דברים
    לגבי גיל 3 אני רוצה להגיד לך שאין דבר כזה הבת שלי בת 4 וחצי והיא השתנתה מגיל 3
    והביטחון העצמי שלה ישתנה ומשחקי קופסא לא אומרים שום דבר
    כל ילד וההתפחות שלו חשוב לשחק איתו ולעזור אבל יותר מזה אין מה לעשות

[בחיבוקי גדול
    רינת אמא של מוריה ודביר
  • אז ככה:
    1. אין מישהי - שכנה אולי שבכל מקרה לוקחת את הילד שלה שיכולה להביא גם את שלך? לפחות בחודש הראשון לאחר הלידה? אני הייתי מבררת, מעבר לחורף, את גם בטח תצטרכי את הכוחות שלך לאחר הלידה... השאלה היא גם איך את לוקחת אותו? אם באוטו - לא רואה בעיה. אם בעגלה וזה מרחק של יותר מ-5 דקות - לדעתי צריך להיערך לכך. תתייעצי ותראי ממי את יכולה לקבל עזרה.
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • היי
  • 1. מבול?!? קור חזק? איפה את גרה? באיטליה?
    אל תשכחי שהחורף פה לא כזה נוראי, ב"ה יש לקטנטנים בגדים שמחממים בטירוף, יש שמיכה בעגלה,
    ויש גם ניילון שאפשר לשים על העגלה אם יש טיפה גשם... (בדגש על ה- טיפה..)
    אנשים מסתדרים בלי אוטו בחורף.. ברור שאפשר להסתדר!
    ואם לא בא לך- אז אולי השכנות שלך יוכלו לעזור לך..

2. גם אני לא הבנתי מה הקשר לזוגיות.. אולי לזוגיות שלך עם הקטנטונת...

אתר חדש של סקרים מתוגמלים-
    http://www.midgam.com?ref=93043
  • תודה לכולן
    בנוגע לזוגיות
  • איזה שאלות שתהיי לי בריאה

• 1. אין לי עדין מושג איך אני יעשה את זה אבל נסדר
    הימים אצלנו לא כל כך גשומים מקסימום מחכים להפוגה והולכים מהר עם הקטנציק להוציא
    יש כאלה כיסוי גשם שאפשר לשים על העגלה
    2. אצלנו זה יותר מ 600 שקל אין כסף מיותר עשיתי חשבון שבשביל ארוחה חמה ששחר יקבל ועוד 2-3 חוגים זה לא משתלם
    יש חוגים במתנס ב 170 שקל אני ארשום אותו לשם ויבוא הביתה ויקבל ארוחה חמה של אמא
    3.נושא אחר- גם הילדים שלכם משחקים עם חברים דמיוניים ברמה של דו שיח?
    אצלנו יש משחקי דמיון חבל על הזמן
    שחר אומר לי
    אמא תביאי תטלפון אני רוצה להתקשר לסמי הכבאי יוגי היגואר קשור למעלה עם רשת צריך לחלץ אותו
    או שיורדים לגינה והוא כאילו מנדנד את התינוק בנדנדה ותגלש איתו

4.ועוד משהו - האם ניתן מגיל 3 להבין עד כמה הילד שלי יהיה חזק בבית ספר?
    אם הוא לא כזה בעניין של משחקים שרשום עליהם מגיל 3 וזה טיפה גדול עליו עדיין או הוא שוכח דברים שלומד, זה אומר שהוא יהיה תלמיד חלש יותר ?
    איך אפשר לדעת ילדים משתנים כל הזמן אני נותנת לשחר את הקצב שלו המרחב שלו ואיפה שצריך להתערב אני מתערבת

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • כמה שאלות
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • שנה שעברה הייתי באותו מצב,
    הייתי מוציאה יותם כשניצן היה במנשא ומכוסה ב"מעיל למנשא" - זה עולה 50 ש"ח בשילב.. שווה לאללא ככה תמיד היה לו חם (כי הוא התחממם ממני) ולא היתה לו רוח וכו'.
    אני כן הייתי ממליצה לך להשאיר את ירין עד 4 בשביל הבריאות שלך.. זה ממש קשה 2 בבית בטח שאת אחרי לידה..
  • הי.
    אני יכולה לענות על השתיים הראשונות -
    יובל ילידת פברואר, מגיל שבועיים הייתי לוקחת אותה איתי להחזיר את מעין מהגן.
    הייתי מגיע עם האוטו הכי קרוב שאפשר לגן ומתקשרת ומבקשת שיוציאו לי אותה. זה עבד מצויין (כשקצת התחמם הייתי לוקחת את יובל בסלקל לחצר הגן ולשם היו מוציאים לי אותה).
    בסכ"ה החורפים שלנו לא ממש נוראיים, ובד"כ לא יורד גשם זלעפות כל היום. היתה רק פעם אחת שנשארתי עם שתיהן ברכב כי ירד גשם נוראי למשך איזה רבע שעה.

את לא עובדת - זה הגיוני ביותר לקחת אותו ב-13. 600 ש"ח יכולים לעשות הבדל גדול לחיי משפחה.
    ירין כבר לא נח בצהריים?
    לי נראה שאם קשה כלכלית - מנסים להקל על התקציב בכל דרך.....

• גם אני חושבת כמו לינברי
  • 1. שחר נולד בסוף אוקטובר ...מנשא לשחר..עגלה לטל וליאור ברגל
  • היי בובה,

1.כבר ענו לך נראה לי, מה שאני יודעת ממה שאני רואה אצל אמהות בגן של אדיר זה שהן לרוב מגיעות עם מנשא, ככה הילד/ה מוגנים מרוח וגשם וזה מסתדר. גם אולי בימים ממש, אבל ממש גשומים תוכלי לבקש מבעלך לקחת אותו...לדעתי לא יקרה הרבה.
    2. עוד כמה שעות של שקט בהחלט יעזרו לך לנוח עוד קצת, אבל כמו שאמרו פה הבנות- הוא חוזר הביתה בשעה שהוא הולך לישון צהריים, ככה שממילא את תעבירי זמן יחסית בקלות עד הערב.
    עוד דבר, אם תראי שממש קשה לך, לא תוכלי לדבר עם הגננת על להשאיר עד 4 באופן זמני? נגיד בחצי שנה הראשונה, וא גם המחיר יהיה נמוך יותר? היא בטח תבין.
    3. חופשי דמיוני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה