אתם שומעים את השקט!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואי סוף סוף יש שקט עכשיו רשמית התחיל החופש שלי
8 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלי השקט מהדהד

האמת עצוב לי, כי היא קצת בכתה שיצאתי מהגן

• טוהר
  • כן.....
    שקט מהדהד באזניים...
    איזה כיףףףף.....! גם אני יושבת עם הקפה כרגע...
    יצאנו בבוקר, מיכל להסעה לכיתה ט', רם לביה"ס - כיתה ו', ואורי - לגן "של הגדולים" - טרום חובה.
    הייתה מן חגיגיות בחוץ, תחושה של רעננות, התחדשות, התרגשות. אפילו מזג האויר הודיע על כך, והבוקר החל ברוח נעימה של תחילת ספטמבר...
    אני מאחלת לכולן שנה טובה, נפלאה, מלאה יצירתיות ותעוזה, שנה של הגשמת חלומות ועמידה בתכניות...
    תהנו מהשקט חברות.
    שתהיה חזרה קלילה וטובה לשגרה מבורכת.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • וואווווו איזה שקטטטטטטטטטטטטטטטט

עד 10 ששנהב חזרה
    עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    אתר המתכונים שלי :
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/

• גם אצלי שקט ועכשיו צריכה להתפנות לעשות כל מיני דברים אחרים בבית...עד-12.
    אצלנו אתמול היה מפגש היכרות. למשך שעה.נויה שיחקה וכתבתי במחברת קשר כל מיני פרטים שחשוב לדעת.היום זה כבר עד 12{מה ?נתנתו לכם פס רק עד 10?}
    כשהגעתי היתה ממש צרכניה עד כדי כך שהחזקתי תינוקת וניסיתי להרגיע גם אותה..נויה שיחקה ולא כל כך הבינה ..כשיצאתי היא היתה רגועה מקווה שזה נשאר גם אח"כ..
    הבת והבן שמחו לחזור לגן ולבית הספר.אבל הגדול שהוא בחטיבה ממש לא אהב{כמה מפתיע}
    שיהיה הצלחה לכולם...
  • עוד לא...
    ביום ראשון נשמע שקט מ8 עד 14 לפחות
  • אצלי היה אחלה של שקט כולנו התעוררנו בשעה 9:45
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה