אז חוויות מהיום הראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • "יום" עלק.. שעתיים ראשונות !

הילד חזר מבסוווווווווווווווווט, קיבלו מתנה מהגן - תיק לגן !
    מתנה יפה לכשעצמה אבל מה, כל הילדים רוצים עכשיו ללכת עם התיק הזה לגן -
    איך הצוות הולך להתבלבל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15 תגובות
עמוד 1

• כל מה שהספקתי לעשות ב- "שעתיים האלו" זה קניות של אוכל
    עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    אתר המתכונים שלי :
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/

• ם אצלי שקט ועכשיו צריכה להתפנות לעשות כל מיני דברים אחרים בבית...עד-12.
    אצלנו אתמול היה מפגש היכרות. למשך שעה.נויה שיחקה וכתבתי במחברת קשר כל מיני פרטים שחשוב לדעת.היום זה כבר עד 12{מה ?נתנתו לכם פס רק עד 10?}
    כשהגעתי היתה ממש צרכניה עד כדי כך שהחזקתי תינוקת וניסיתי להרגיע גם אותה..נויה שיחקה ולא כל כך הבינה ..כשיצאתי היא היתה רגועה מקווה שזה נשאר גם אח"כ..
    הבת והבן שמחו לחזור לגן ולבית הספר.אבל הגדול שהוא בחטיבה ממש לא אהב{כמה מפתיע}
    שיהיה הצלחה לכולם...
  • לא אמרו לנו מתי לבוא... כביכול עובדים כרגיל
    אבל אני מתכוונת לצאת מפה בסביבות 12 ולאסוף אותו...
  • תתחדשו! פנינה אתם בטח אמורים לכתוב את השם על התיק

• אצלנו גם היו רק שעתיים בתפריט
    בעלי היה עם שקדי אני עם עמיתי כי היא עלתה לקבוצה של גדולים יותר ולגן אחר
    היו שירים ריקודים המון קפיצות
    ממתקים ופרסים
    שיחקו קצת בחצר קיבלו בלונים בצורות וחזרנו הביתה מותשים :)

• גם אצלנו היה טוב, שמתי את דניאל בגן, הגיע התחבק עם הגננת והעוזרת התיישב לשחק והסכים מיד שאני אלך.
    למרות שהלכתי הוא נראה בשוק בעיקר בגלל כמות ההורים שהיתה בגן.
    וכרגיל שיניב חזר לקחת אותו הוא אמר שהיה כיף, ששאלתי עם מי שיחק לא ענה, נראה לי שהוא שיחק לבד
  • נגה - נו ברור שנרשום שם על התיק , אבל יש הבדל בין לשלוף תיק אדום שיודעים שזה של ילדה מסוימת מבין כל התיקים , ובין לקחת תיק תיק ולבדוק את השם ...

שירי - הלכתי ב8:40.. ירין לא שחרר בקלות . נצמד לי לרגל , אבל לא בכה . מרים לקחה אותו , ונפלו לה המשקפיים אז ראיתי מיד שהוא התחיל לצחוק...וכמו אמא טובה ברחתי מהר
  • כן, לא אופייני לי אבל מאוד כעסתי על העניין של הכסף, פחות על הכסף יותר על הדרך שהם עשו זאת, כמובן שזה לא עזר כלום אבל לפחות הוצאתי קיטור
  • אצלנו היה "בסדר" היא התלהבה בהתחלה
    נשארתי איתה עד 8.30 ובכתה שהלכתי
    גם לי ירדו דמעות...
  • ואצלנו -
    יובל הלכה לראשונה בחייה לגן. היא הלכה עם אבא שלה. מהרגע שנכנסו היא די התעלמה ממנו, אבל הוא היה צריך להיות איתה כל השעתיים, אני קפצתי בין לבין לראות איך הולך לה - כל הילדים וההורים היו בפנים חוץ מילדה אחת
  • אצלנו היה ממש בסדר... נשארתי איתה חצי שעה, וגם זה היה מיותר

טוהר
  • אנחנו נתחיל מחר ב"ה בנעמת....
    מחר עד 10
    יום שישי עד 11
    יום ראשון עד 12
    ויום שני החגיגה מתחילה עד 4
  • עידן היה מבסוט מהגן ..רק מה. יש שם ילדים בגיל 4 וחצי וזה הרוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה