על זה לא חשבתי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חניה!
    איזה סיוט זה גן בתוך העיר?!
    שנה שעברה הם היו בגן במושב אז חניה היתה בשפע, אבל השנה אמנם לא מאוד רחוק מהבית אבל לא כדי לסחוב לבד שני ילדים וחציית כבישים- אז נסעתי עם האוטו....אין חניות! איזה עצבים על הבוקר! מליון אנשים!
    חוץ מזה שזה חתיכת סיבוב בכל העיר כי הם בקצוות שונים וחצי מהכבישים פה זה חד סטרי- אבל את זה לקחנו בחשבון. אוףףףףףףף על חניה לא חשבנו.......

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
9 תגובות
עמוד 1
  • יו בהחלט מעצבן

טוהר
  • גם ליד הגן של שחר אין מצב לחניה ממש זוועה
    מזל שהגן שתי דקות מהבית אפילו לא

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • חח ספרי לי על זה ואנחנו ביישוב קטן..
    כולם עם אוטו אף אחד לא עובד העיקר כולם בתים שאפשר רק לחלום עליהם
  • מיכל

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • כן זה באמת באסה
  • בטוח שזה מה שאני אעשה במהלך השנה פשוט לא להביא אותו יחד עם כולם אבל עכשיו פשוט לא רוצה להביא אותו מוקדם שלא יבכה...

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • עם הזמן את תמצאי את הפיתרון ואת העיתוי הכי נוח לצאת מהבית

[[[

• נהגים בני 70+ ורכבים משנת 95 ומטה
  • מוכר... מוכר.....
    לי יש שתיים שכל אחת בקצה אחר של העיר.......
    מעין ממש רחוקה - חייבים אוטו, והיא נמצאת באשכול של 4 גני עירייה! היום יצאנו ב7:35 והיה בסדר, השאיפה היא לצאת מהבית עד 7:15 ובעוד שבוע-שבועיים להעביר אותה להסעה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה