נטלי מקרית גת- דחוף דחוף דחוף עזרתך בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,

מה שלומך? מקווה שבסדר,

שלומי לא כל כך טוב....

5 תגובות
עמוד 1
  • אה, והסרגל לא מעודכן, היא בת שנה וחודש... אז המקום צריך להתאים לסביבות הגיל הזה....

• היי מאמי

[[[

• שחכתי לכתוב למה בעצם הוצאתי את לינוש אחרי שנה ושמתי בגן אחר:
    לא בגלל הטיפול, היא הטיפול היה מעולה.
    בגלל 2 סיבות:
    1. מאז שלינוי נולדה אני רציתי לשים אותה בגן מסויים (שהיא נמצאת בו כיום), אבל שם מקבלים רק מגיל שנתיים.
    2. בפעוטון שאני ממליצה לך עליו, יש 5 ילדים וטווח גילאים רחב מדי: מגיל 3 חודשים עד גיל 4. יצא מצב עם לינוי יהתה תינוקת בת 4 חודשים (לינוי היתה אז בת שנה) ו3 בנים בני 3. עד גיל שנתיים זה היה טוב בשבילה, אבל הלאה רציתי מסגרת עם יותר ילדים בטווח גילאים דומה, לכן הוצאתי אותה מהגן אחרי שנה.

תראי מה יהיה טווח גילאים של ילדים הפעם, יכול להיות שהפעם כולם יהיו סביב אותו גיל.
    אם בגיל שנתיים תרצי לשים אותה בגן אחר, אני כיולה להמליץ לך על הגן הנוכחי שלנו, אבל רק אם את דוברת רוסית

[[[

• תודה רבה מקרב לב

• שלחתי לך מייל

[[[

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה