מתי מתחילים עם מוצקים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם הגדולה שלי אמרו לי בגיל חצי שנה. גיסתי אמרה ששינו ואמרו שמגיל 4 חודשים להתחיל. בפעם האחרונה בטיפת חלב לא אמרה לי כלום על זה, אז מתי להתחיל??
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
8 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    בעיקרון ההמלצות של משרד הבריאות השתנו. פעם אמרו להתחיל בגיל חצי שנה, עכשיו בגיל 4 חודשים.
    הכוונה היא לטעימות בלבד. את יכולה להתחיל לתת לה ממש ממש קצת על קצה הכפית לטעום גזר, בטטה, דלעת וכו'. אם היא בעניין תמשיכי, אם לא, אז לא.
    אני התחלתי לתת לליאם בסביבות 5 חודשים והוא דווקא מקבל את זה מאוד יפה בלי עין הרע, בניגוד לבני הבכור שעשה לי בעיות גם בגיל חצי שנה. זה תלוי אם הילד מוכן או לא.
    אני רואה שהבת שלך בת 4 חודשים וקצת אז את יכולה להתחיל טעימות.
    לי כן אמרו בטיפת חלב להתחיל בטעימות בגיל 4 חודשים

בהצלחה ובתאבון
    You're my heart, you're my soul

• אני הקטנה התחלתי טעימות מכל דבר בגיל 4.5 חודשים

עם הגדולה התחלנו בגיל חצי שנה - כי אז ככה אמרו

לפני 30 שנה התחילו בגיל 4.5 חודשים - לדעתי את כבר יכולה להתחיל לתת לה לטעום קצת מכל דבר
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני לא הולכת לפי מה שאומרתי בטיפת חלב
    אני התחלתי לתת לבן שלי בגיל 4 חודשים
    לא נתתי ביצים - חלב - דבש - תות אלה רק ארחי גיל שנה
    אבל ירקות ופירות את יכולה לתת מגיל 4 חודשים
  • אפשר בגיל ארבע חודשים
  • אני עשיתי כרצוני ולא כ"כ הקשבתי לטיפת חלב
    גיל 4-5 חודשים כבר טעמו כמעט מכל דבר

• בין 4 עד 6 חודשים להתחיל טעימות.
    הנה טיפ שקיבלתי לאחרונה: מה שאפשר למעוך עם מזלג ולא בבלנדר עדיף. ככה הם מתרגלים יותר מהר למרקם הגבשושי ואז המעבר לאוכל מוצק, חלק יותר
    www.YaaraKatz.com

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה