מיטת נוער/יחיד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות צריכה להתייעץ - אז ככה עמית כרגע ישן במיטת מעבר מאילו שמשתמשים בהן עם המזרון של המיטת תינוק
    עוד מעט נצטרך את המזרון לטובת המיטת תינוק ולכן חשבתי על לקנות לעמיתוש מיטה גדולה יותר בסגנון מיטת נוער ואז להעביר את המזרון לתינוק
    הבעיה היא שהסגנון הקנדי פשוט מזעזע ולא הצלחתי למצוא מיטה נורמלית הכל בצבעים כהים כאלו ולא ססגוניים כמו בארץ ולכן חשבנו כבר לקנות עוד מזרון לתינוק וכשנחזור לארץ לקנות לעמית מיטה בארץ
7 תגובות
עמוד 1
  • המיטה נראית חמודה מאוד,
    אבל לדעתי קצת יקרה,
    בארץ ישנן מיטות ילדים בסביבות 2500 ש"ח(מה שיש ליואב, מעץ מלא,
    מרהיטי גבעת ברנר)
    עם עוד מיטה נפתחת , ושתי מגירות לצעצועים / מצעים
    אז נראה לי יותר שימושי...

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • היא מאוד יפה אבל כמו ששרית אמרה היא לא נראת לי הכי פרקטית לטווח הארוך
    אם הייתה זולה יותר ניחא...
    אבל סכום כזה למיטה שתשרת אותך שנתיים- שלוש נראה לי מוגזם
    לנו יש מיטה כמו ששרית תיארה...
  • היא מהממת תאמתי אצלי הוא ישן בספפה
  • המיטה מאוד מתוקה אבל בסכום הזה את קונה חדר שינה לילדים עם שולחן עבודה ארון ומיטה
  • או קיי אז הבנתי שהיא יקרה יותר מהמחירים בארץ
    אבל היא לא לשנתיים שלוש היא אמורה להיות ליותר שנים היא בגודל של מיטת נוער רגילה וגם אחכ לעבור לתינוק שבבטן
    אז שוב אני שואלת בהנחה שהמיטה תשרת אותי לפחות 6 שנים ואפילו יותר
    מה דעתכן?
    אגב מיטת נוער נפתחת לעוד מיטה עם אכסון למטה עולה בסביבות 1400דולר אלו המחירים כאן לצערי אני צריכה לבחור בין שתי האופציות
  • מיטה יפה מאוד!
    הנה לך כמה אתרים מארץ אם את רוצה להשוות :

http://www.rockah.co.il/shop/
    http://www.carbed.co.il/shop/products-list.asp?CategoryID=35
    רואים שהמיטה מוצאת חן בעינייך, עושה רושם שימצא חן בעיניי הילד/ים גם, אז תקני ותהני!
    55555
  • תודה שנשיין
    כן ברור שהמיטה מוצאת חן בעיני לדעתי היא מהממממממת ובמיוחד כשראיתי אותה באמת ולא באתר
    אבל עדיין זה מחיר לא זול ואני רואה שבארץ היא הרבה יותר זולה
    אני כזאת שלא יכולה לדחות סיפוקים אני רואה משהו ואני מחליטה שאני צריכה את זה וזהו אבל כמו שאמרתי קודם זה באמת יקר אז יש לי זמן עוד 3 חודשים בערך עד שאני אהיה חייבת את המזרון של עמית לתינוק אם אני לא אמצא עד אז משהו זול יותר או משהו אחר שמוצא חן בעיני אני אקנה את זאת
    תודה רבה עזרת לי המון!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה