שאלה קטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מקווה שתענו לי, למרות שאת ההודעות האחרונות שפירסמתי פה, מחקתי מחוסר התייחסות..
    www.YaaraKatz.com

10 תגובות
עמוד 1
  • אני אחרי יומיים של גמילה הבנתי שזה מבלבל אותו והורדתי גם בלילה....
    היו לו תקופות של בריחת פיפי... לפעמים גם חצי שנה ושנה אחרי שנגמל.... אין לי מושג מה היתה הסיבה לכך...
    אבל זה עבר לבד........
    לדעתי אל תשני לה כלום... תחכי כמה ימים ותראי אם זה ממשיך רצוף.... אם לא אז אני מאמינה שתוך כמה חודשים זה יעבור לגמרי.....

• תודה :)
    www.YaaraKatz.com

• התחילה עכשיו שנה"ל אם עברה גן חדש ואם לא +ההתרגשות שלפני- זה שינוי, אתם נוסעים לחו"ל - זה שינוי.

נראה לי שהייתי שואלת אותה מה היא מעדיפה.

בעיני יש דרך חזרה - אנחנו החזרנו חיתול רק לקקי ולשינה כשהיא היא היתה מוכנה יותר הורדנו ופרט לפיספוסים בודדים מאוד של פיפי בשנת הלילה - עבר חלק.

• תודה.
    האמת שהיו ימים שהיא ביקשה חיתול ללילה, ואמרתי לה שהיא כבר גדולה ולא צריכה...
    אולי באמת אשאל אותה שוב או שאם היא תבקש שוב אני פשוט אזרום עם זה
    www.YaaraKatz.com

• קודם כל מזל טוב על הסרגל ושיהיה בשעה טובה, בשעמום ובקלות
  • יום ראשון הבא זה ה-12/9... אז אתם נוסעים עוד חודש? אם כן אז נראה שיש לה מספיק זמן להתרגל לגמילה בלילה...

• תמי - תודה על האיחולים
    www.YaaraKatz.com

• לגבי הגמילה שלנו כתבתי בהודעה של שולי, את יכולה לקרוא. בגדול - הורדתי ישר (יומיים אחרי גמילת יום) וזהו! כמה לילות רטובים והילד לומד להתאפק בלילה!
    אני לא מציעה לך להחזיר לה טיטול. תמיד יש נסיגות בגמילה, אבל ככה לומדים וככה נגמלים. (אני גם נגד "תחתוני חיתול" לא יודעת מה ההבדל ביניהם לבין טיטול רגיל חוץ מזה שאפשר להוריד אותם יותר בקלות. כל עוד היא עושה פיפי והוא נספג בטיטול זה ממש לא משנה לה. ברגע שהיא תרטיב את הסדין זה כבר משהו אחר).

לגבי "חידוד השאלה" - לכמה זמן אתם טסים? בכל מקרה תעדכני את אמא שלך לגבי הגמילה והיא צריכה להיות ערוכה לכך, לארגן סדין שעוונית ללילה, לקחת אותה לעשות פיפי לפני השינה ובבוקר.
    שיהיה בהצלחה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • היי! לא זכרתי שאת בהריון
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה