היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנותת אני מאוד מוטרדת למרות שרופא ילדים אמר שאין לי ממה....
הילדה שלי בת 7 חודשים מתהפכת מזמן מהגב לבטן זוחלת אחורה וזוקפת יפה מאוד את עצמה על הבטן על כפות הידיים העניין הוא שאני לא מצליחה לגרום לה להתהפך מהבטן לגב ואם אני הופכת אותה היא מתעצבנת ... מה דעתכן אני פשוט לא מתלהבת יותר מדי מכל המדריכי ליווי התפתחותי כי לדעתי יש להם אינטרס לקחת כסף והם מפנים כל אחד להדרכה או כל דבר אחר...
מה דעתכן?? אני ממש מוטרדת מאז שהילדה בגן ראיתי פשוט ילדים בגילה שכבר ממש מתקדמים ממנה וזה די הלחיץ אותי....
7 תגובות
עמוד 1
אני חושבת שלכל אחד יש את הקצב שלו. יחד עם זאת, יש טווחים נורמאליים (אני לא זוכרת מה הטווח לגבי התהפכות) ואם היא ממש חורגת מהם, אז צריך לעזור לה. בנוסף, אם את רוצה להיות שקטה, קחי אותה לפיזיוטרפיה. www.YaaraKatz.com
גם לבני הקטן יש את אותו הבעיה בנתיים אני לא מודאגת כל ילד וקצב ההתפתחות שלו You're my heart, you're my soul
שתתעצבן!!!
זו הדרך היחידה לגרום לה להפוך את עצמה
את חייבת להמשיך לעשות את זה - כי עד כמה שאני זוכרת בגיל הזה הם כבר צריכים מזמן לדעת להתהפך לכיוון השני.....
אני באמת לא מבינה בזה אבל אני מאמינה שאם הרופא אמר שאין מה לדאוג, אז זה בסדר... אני יכולה להגיד לך על דניאל שלי, שהיא בת 7.5 חוד' שמגיל 5 חודשים היא מתהפכת לשני הכיוונים, זה קרה בו"ז ומגיל 7 חוד' היא מתישבת לבד (ומוחאת כפיים
תודה בנות האמת היא מרימה ממש יפה את הראש מגיל 3 חודשים היא גם זוחלת אחורה כבר הרבה זמן היום היא התהפכה פעם אחת מהבטן לגב וכמובן שישר חזרה לבטן היא לא אוהבת להיות על הגב שבוע הבא יש לנו טיפת חלב נראה מה תגיד האחות...