היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1.כמידי שנה אני ממונה על הכנת עוגת דבש פרווה לחג . כמידי שנה אני עושה עוגה מעפנה וקונה עוד אחת לגיבוי ..
8 תגובות
עמוד 1
אתם ברוגז איתי היום?
1. אין לי מתכון ואני בכלל לא מחבבת עוגות דבש... 2. פעילויות יצירה שונות אם הוא אוהב, משחקים בבית כמו לבנות אוהל מסדינים, ללכת איתו להצגה או מופע, לג'ימבורי (יש שם מזגן...), אולי לרשום אותו לחוג פעם בשבוע של מוזיקה או פעילות.
לגבי הפעילויות - עכשיו אבא של יונתן (כמו אבא של ירין) עושה איתו דברים הרבה יותר כיפיים. אני מסתפקת במשחקי קופסא, לחגוג יומולדת לכל החיות שלו (+ הפליימוביל החדשים שלו), לדבר איתו על שטויות ולראות איתו סרטים.
אני יודעת שזה פחות כיף ממה שאבא שלו עושה, אבל אני יודעת שאלו המגבלות הזמניות שלי.
יעל, אמא של יונתן
בטח ברוגז
תקני קופסאות יצירה
אני מתכוונת לקנות לשחר עוד קניתי להרכיב משאיות ולצבוע אותן העברנו ככה שעה בכיף ביחד הא שם דבק אני הסברתי לו איך לחבר ואחר כך צבע אותם עם מכחול *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי