שאלת צעצועים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נוהגת לאחסן צעצועים ששקד כבר לא משחק בהם.
    עד איזה גיל השארתן (בהנחה שגם אתן מאחסנות) צעצועים כגון: לגו, קוביות, פאזלים מעץ (צורות, חיות, פירות וכו')?
    שקד כבר לא כל כך משחק בהם, אבל לעיתים רחוקות מבקש- לדעתכן, לאחסן את הנ"ל או להשאיר?

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
12 תגובות
עמוד 1
  • אם הוא עדיין משחק בהם מידי פעם, תשאירי לו, אני צעצועים שעידן ואהוד לא משחקים בהם זרקתי

• כל מה שהיא כבר לא נוגעת אבל במצב טוב אני מאחסנת בחדר משחקים בתוך תיבות אחסון.
    במה שהיא כן משחקת אני שמה לה בסלון כרגע גם מסודר בתוך סלסלאות.
    אני לא זורקת כלום.אני קונה לה דברים איכותיים והם שמורים. אם זה סתם צעצועים בכמה שקלים והיא הרסה להם תצורה אז לפח.
  • לא תשמרי לבא/באה בתור כשיגיע הרגע???
  • זה תלוי בבית שלך, ואם את מתכננת עוד ילדים....
    אצלי כל הצעצועים בהישג יד. יש ארון בסלון שיש בו פאזלים, משחקי קופסא, ועוד שטויות אלקטרוניות שונות.. יש בחדר שלהן מגירות צבעוניות עם עוד צעצועים קטנים. ולבובות יש סל איחסון (שקניתי בשילב - שווה ביותר
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • גם אני זורקת את הצעצועים שנהרסו, אבל מה שבמצב טוב אני מאחסנת אצל החמים שלי בעליית גג לילד הבא.
    אין לי מספיק מקום בבית כדי לאחסן את כל הצעצועים, ויש המון!
    עד איזה גיל מתאימים הפאזלים מעץ (הכוונה לא להרכבת תמונה, אלא השחלת צורות למקומן)?
    ועד איזה גיל מתאים הלגו?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • היי!
    במידה שיש לך את הלגו ה"גדול" אז הוא מתאים (כך לפחות אומרים, אני
    זוכרת שבתור ילדה שיחקנו עם זה גם מעבר) לעד גיל 5.
    לא יודעת איך שקד, אבל אצלי שיראל רק לאחרונה התחילה
    להתעניין בלגו, והיא יכולה לשחק עם זה שעות

טוהר
  • תודה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • מה שהוא כבר לא נוגע דוחפת לארון
    אני מנסה גם כל פעם להכניס צעצועים ולהוציא אחרים
    שתהיה תחלופה מסויימת ולא הכל בבת אחת
  • אני כל שנה בערך עשיתי לעמית סדר ויש לו צעצועים מגיל 0 שעד היום הוא עדיין אוהב
    יש לו למשל את השולחן פעילות שמלי קנתה לו ליום הולדת שנה שעד היום הוא אוהב לשחק בו אז השארתי לו אותו
    אני כן מתכוונת לשמור צעצועים אבל רק מה שיהיה במצב טוב
    חמותי שמרה לבעלי ולאחיות שלו צעצועים והיום הנכדים משחקים איתם זה כזה יפה לראות את עמית משחק עם מכוניות שהיו של אבא שלו בגילו
    ואגב מה ששמנו לב זה למשל הסברס המשחק הידוע הזה - חמותי שמרה גם אותו והוא הרבה הרבה יותר טוב מהסברס של היום שבקושי מתחבר אחד לשני אז לפעמים שווה לשמור דווקא הישנים טובים יותר
  • הי
    יש משחקים שבאים ב"תקופות" את הפאזלים את יכולה לאחסן, אבל קוביות ולגו הייתי משאירה.
    את תראי שהוא יחזור אליהם (בעיקר שיתחיל בע"ה ללכת לגן) ואז הוא יבנה מהם בדרך שונה מהיום.

שנה טובה מאמי
  • תראי..תמיד טוב לא לפתוח בפני הילד את כל הצעצועים שיש לו
    צריך להשאיר 2 אופציות
    וכל שבוע להחליף בין אלו שלא ראה המון זמן
    ואז מבחינתו זה צעצוע חדש
    בנוסף תמיד טוב לשמוע צעצועים כאלה לילד הבא
  • יש כאלה שהוא משחק יותר ויש כאלה פחות
    את הצעצועים ממש לגיל של כמה חודשים זה נמצא במחסן למרות שיש לו כמה כאלה באוטו והוא לא מוכן לוותר עליהם !!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה