רוצה לשתף בכמה דברים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. אריאל סוף סוף מתקלח לבד במקלחון ועוד מבסוט מזה- הנס הזה קרה בשבוע שעבר שהוא נכנס למקלחת כשאני התקלחתי ופשוט ביקש להכנס איתי ואז הוא אמר לי "אמא אני מפחד" אמרתי לו שאני אשמור עליו ושיתן לי יד ובלי לחשוב פעמיים זה מה שהוא עשה, למחרת מצאתי אותו פותח לבד את הדוש ומתקלח לבד- הייתי ב-
12 תגובות
עמוד 1
  • נשמע מאוד מאוד קשה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • נראה לי שאריאלים שלנו מתפתחים זהה

• זה בסדר גמור אל תרגישי לא נעים
    אני יודעת שמצפון של אמא זה דבר חזק
    אבל ככה הוא מנסה למתוח גבולות אל תשכחי שיחסית לגילו הצעיר ניכנסו לחיו שני אחיו שלקחו לו מקום רציני באהבה שלך ובפנאי שלך אליו
    תהיי סובלנית עד כמה שאת יכולה
    תמיד תחשבי מה הוא חושב כשאת כועסת (ותאמיני לי שהוא לא ניפגע, הוא פשוט מרוצה מזה שנתת לו יחס גם אם היחס כועס ועצבני מבחינתו זה יחס) גם כשהוא בוכה הוא יודע שתבואי לבקש ממנו להרגע גם זה סוג של יחס
    פשוט תתעלמי ותיראי איך בהתחלה אולי ייקח לו זמן אבל הוא יבין שזה לא מה שמושך אותך אליו הוא יפסיק עם זה
    בקשר לאוכל שהוא זורק... תתעלמי. זרק אין לא מקבל חדש כשתרצה לאכול את זה תשאיר בצלחת אם זרקת סימן שאתה לא רעב יותר ..שלום (נכון זה נישמע אולי מגעיל...מה לתת לילד להיות רעב? ) אבל תאמיני לי שככה הוא ידע להעריך את האוכל ויפסיק לזרוק . וילד שזורק אוכל כבר שבע תאמיני לי מניסיון. שלא יציק לך

החלמה מהירה לרואי ותהיי חזקה את יודעת שאני זמינה נכון?
    עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    אתר המתכונים שלי :
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/

• הי מותק!!אריאלי שלך כבר ממש גדול שהוא מתקלח לבד!!! כל הכבוד לו

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • כל הכבוד לאריאל ובאמת נראה לי שאת צריכה להתעלם ממנו כשהו מתנהג לא יפה
    אני בדיוק חשבתי על זה שאולי גם אני יפסיק ולא יתרגז על כל דבר כי
    לי נמאס אז אני גם יתעלם

[בחיבוקי גדול
    רינת אמא של מוריה ודביר
  • מתקלח לבד???? ג-ב-רררר!!!!
    אני חושבת שהתינוק החדש ושנת לימודים חדשה אחרי החופש יכולים לגרום לילד לנסות את הגבולות מחדש
    טוב שאת עומדת על שלך ומעמידה אותו במקומו
    עניין הבכי מוכר וכואב אבל אין מה לעשות חוץ מלחכות שירגעו קצת ואז להסביר למה גערנו/ כעסנו/ שלחנו לחדר...

החלמה מהירה לרואי
  • עד עכשיו אריאל היה מפחד ממים והיינו מקלחים אותו בגיגית וגם אז זה מלווה בבכי והסטריה שלא יהיו מים על הראש ואם חס וחלילה הייתי פותחת את הברז הנשלף של המים בכיור - וואו איזה סרט הוא היה מתחרפן ומנסה לברוח החוצה
    אז אני כ"כ גאה בו ומאושרת מהדרך שהוא עשה ומיוזמתו.

מה שכן זה מדהים כמה שאני כאמא כועסת עליו ומה לעשות אין ברירה חייבים גבולות - אני תמיד אומרת לו "גם כשאמא כועסת היא תמיד אוהבת"!!! זה כלל ברזל
    וכשהולכים לישון - איתי הוא ירדם אחרי 10 ד' ועם אבא שלו - אבא שלו נרדם קודם והוא יכול להיות ער עוד שעות- אז כנראה שבכל זאת הוא רואה בי כאמא משהו יותר סמכותי.

ד"א חייבת לספר לכן שאריאל מטורף על מתן כל הזמן "מתני אח שלי אני אוהב אותך","אמא- מתני בוכה! להביא מוצץ?" או "אמא אני רוצה לישון עם מתני"
    רואי חושב שמתן זה בובה טרם התייחס אליו.

לגבי רואי - אותו עדיין מקלחים בגיגית, הוא מקשקש המון הכל אצלו זה אבאאאאאאאאאאא הוא רק בן שנה וארבע ואומר "למטה" "רצפה" "מה זה זה", "אבא בא הבייתה" ובגן הוא בקבוצה עם אריאל והוא כ"כ קשוב למה שהגננת מלמדת ומתנהג לתפארת.
    נכון לעכשיו החום ירד ויכול להיות שזה חלק מתופעת לואי מחיסון מחומש שהוא קיבל לפני שבוע, הוא היה אצל הרופא לפני יומיים בגלל שהוא שתעל ומנוזל והכל
    תקין.
    ומתני????? ילד מתוק ושקט שכשהוא מסתכל עליי ואני מדברת אליו זה נראה שהוא מבין הכל , כרגע חמסה שום בצל הגזים עוברים בצורה סבירה כי למזלי הוא משחרר גזים ומחרבן כל יום
  • וואו, תוך שנתיים ועשרה חוד' יש לך שלושה ילדים! אני יודעת שאת יודעת, אבל עכשיו גם אני. לו כובע היה לי - הייתי מורידה לפנייך. וואו!
    כל הכבוד לך, בעיקר על רמת השפיות
  • מאמוש

• רציתי רק להגיד שאני מצדיעה לך!

טיפ קטן לגבי אריאל, נסי למצוא המון דברים טובים לשבח אותו (עוזר עם התינוק, מקשיב, אוכל יפה, נותן יד בכביש - כל הקטנות האלה) ואולי זה יעביר לו את הרצון למשוך תשומת לב בהתנהגות פרועה

שתהיה לכם שנה טובה והרבה בריאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה