באיזה גיל לקחתן את הילד שלכן בפעם הראשונה ל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הצגה או סרט
    אני נורא רוצה לקחת את להב לאחת ההצגות בחנוכה (אחת שמתאימה לגילה כמובן) ולא יודעת אם זה מתאים.
    ייאמר לזכותה שהיא ילדה מאודדדדדדד נבונה, מדברת כבר חלק לחלוטין - אבל תזוזתית ופעילה ברמות על

23 תגובות
עמוד 1
  • את ליאור בגיל 4 לפסטיגל...את טל אני אקח השנה כבר ..יהיה בן
    3 וחצי.. לפני זה לדעתי סתם באסה כי לרוב אין להם סבלנות לשבת כל כך
    הרבה זמן ...לסרט..רק בגיל 4 וחצי..וגם אז הוא לקראת הסוף היה די תזזיתי
  • להצגה לקחתי בגיל שנתיים
    ההצגות המתאימות בגיל הזה

חנהלה ושמלת השבת
    האריה שאהב תות
    חמישה בלונים

בגיל הזה בדרך כלל הצגות של ספרי ילדות יותר מעניין אותם מאשר הפקות הענק שעושים בחנוכה
    לגבי סרט פעם ראשונה בקולנוע לפני חודשים בערך לסרט דוב דוב והירח

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מה לגבי יובל המובלבל, לדעתכן זה לא יתאים? אני פשוט יכולה להשיג כרטיסים בחינם וכניסה למאחורי הקלעים

• אין בעיה אם היא אוהבת אותו ילדים אוהבים אותו
    אני עוד לא לקחתי את שחר כי לא השגתי כרטיסים

אני מעדיפה פחות לקחת בחנוכה למופעים שמצריך לעמוד בפקקים ולמצוא חניה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני את אוריאן לקחתי לסבא טוביה ויובל המבולבל ממש לא מזמן ודווקא היא הייתה מהופנטת/בהלם היא לא זזה .

• אני חושבת שהשאלה יותר איך היא בבית... יושבת לראות טלוויזיה בשקט? רואה דיסק שלם?
    כי נועם מאז ומתמיד אהב טלוויזיה ורק אז היה יושב בשקט.... אז בגיל שנתיים בערך כבר לקחתי להצגה האריה שאהב תות...
    קצת לפני 3 היה בהצגה אליעזר והגזר ואח"כ בגיל 3 וקצת היה בסרט הנסיכה והצפרדע ובמותק של פסטיגל...
    ועכשיו (כבר כמעט 4) היה בסרט מסביב לעולם ב-50 שנה ובמחזמר שרק.... ונהנה מכל רגע!!!
    בהופעות של יובל המבולבל, ישראל והגיטרה ועוד ועוד היה מגיל קטן יותר אבל רק בקניונים ופארקים וכאלה בחינם....
    לדעתי קודם תיקחי אותה להופעה בקניון או להצגה בתיאטרון העירוני אם יש אצלכם ותראי איך היא יושבת...

• אימא שלי לקחה את יונתן ליובל המבולבל כשהיה בערך בן שנתיים והוא מאוד מאוד נהנה (הוא מת עליו מאיזה שהיא סיבה)

לקחנו אותו לסרט ביומולדת 3 שלו והיה לו קצת יותר קשה - החושך הפחיד אותו וגם קצת הסרט למרות שזה היה הסרט הכי חנוני בעולם בערך (דוב דוב והירח)

יעל, אמא של יונתן
  • סרט בגיל הזה באמת לא מומלץ... הם מפחדים מהחושך ומהרעש החזק מהרמקולים..... בסרט הראשון נועם בכה כמה פעמים כשנבהל...

• עידן היה בהצגה של טובי דובי כשהיה בן שנה וחצי.... היה מהופנט בטירוףףף
    (יש אפילו תמונה בפייס

• יואב היה בהצגה שהיה בן שלוש בערך,
    הצגה מתאימה של ערוץ הילדים!!!
    בסדרט עוד לא הייתי איתו למרות שמאוד רציתי , אבל לא יצא,
    השנה אני מתכננת לקחת אותו לאיזשהו פסטיבל בחנוכה....
    אולי מותק של פסטיבל....

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • בעייני זה לא לפי גיל אלה בשלות של הילד.

את ליאם לקחנו להצגה פעם ראשונה בגיל שנה ועשרה חודשים - הוא היה מהופנט... מאז ועד היום, בערך אחת לחודש אנחנו בתיאטרון.

לסרט הלכנו פעם ראשונה לפני חודשיים, והוא התלהב ברמות... היה מרותק מההתחלה ועד הסוף, ראינו כבר את שרק, צעצוע של סיפור, מסביב לעולם ב 50 שנה (תלת מימד), גנוב על הירח...

זה ממש תלוי באופי ובטמפרמנט של הילד, מאוד אינדיבידואלי.

אני מאמינה שאת יכולה להרגיש אם היא מוכנה לזה או לא...
  • אנחנו השנה הולכים לפסטיבל
    פעם הראשונה היתה לפני חצי שנה היינו בהצגה ובקרקס והן היו מהופנטות

• חחחחחחח איזה כייף זה לקחת אותם להצגות
    אני לקחתי את דן פעם ראשונה, סביב גיל 2+...(חודשיים/שלוש)

תבחרי הצגה שהגילאים המומלצים זה 2-6...
    תנסי באתר www.mykid.co.il , תחתכי למלה הצגות לפי גילאים. אני לרוב מזמינה כרטיסים גם באתר הזה.
    בין ההצגות המומלצות שאנחנו הינו, היה דך עם שושנה (מומלץ ביותר- מושקע מאוד נהננו כולל אותי ) , הצגה של רינת טובה, פיל שרצה להיות הכי- נחמד (זאת היתה הצגה ראשונה שהלכנו נראה לי) , פינוקי - חמוד

בכל מקרה, בפעם ראשונה, אל תקחי שורה ראשונה, משהו קרוב ובאמצע אבל לא ראשונה...שלא תבהל...

אני דווקא חושבת שהצגות מסוג של פסטיגל עדיין לא מתאים לגילאים האלו, אני לא אקח את דן השנה...נראה לי כמו מיכל אקח אותו בגיל 4 בע"ה..

יובל מבולבל יכול להתאים לה מאודדדד לדעתי...אני גם רוצה ללכת, רק הוא לא מופיע בסביבתנו...ברגי שיגיע- נלך.

• מרינה יש הופעה ב 23.10 בחולון בתאטרון חולון של יובל המבולבל

הבעיה שאני צריכה לשריין מי יקח לי את שחר להצגה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ואי יפעתי..איפה ראית פירסום?
    ומתי את צריכה ללדת?
  • אוקיי תודה לכולן
    החלטתי להזמין ב3/11 לטובי דובי
    שורה 13 באמצע זה נורמלי נכון?

• אני לקחתי את יערונת ממש עכשיו להצגה הראשונה. בחודש הבא היא בת 3.
    לקחתי אותה לדירה להשכיר.
    היא ממש נהנתה.
    www.YaaraKatz.com

• איפה יש טובי דובי ב3/11? וכמה זה עולה?

יעל, אמא של יונתן
  • אני אגיד לך מניסיון אישי - בחנוכה שנה שעברה האמת די פחדתי....כי אבא שלי הזמין לאוריקי ולאחיינים שלי את ההצגה "קופיקו". הייתי בטוחה שיהיה לה קשה לשבת - אבל הההצגה כל כך מרתקת, עם האורות והבובות והמוסיקה המדהימה - היא ישבה כמה גדולה ולא זזה. היתה מרותקת!!!!!

ועד היום היא אומרת לי - אני רוצה הצגה קופיקו
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אורטלי אני לא חושבת שהצגה בקניון יכולה לעזור להחליט על משהו...
    בד"כ מפוצץ אנשים, אין מקומות ישיבה כמו שצריך., פירסומות ברמקולים של הקניון ודיי מגעיל האמת אני לא לוקחת את דן להצגות האלו אף פעם...מעדיפה לשלם 60שח ולשבת כמו בן אדם
  • גם אני מעדיפה לשלם כסף ולא לקחת את שחר להצגה בקניון

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • גם בעיניי מדובר אך ורק לפי הבשלות של הילד,
    ורמת ההיפר שלו
  • לא כל ההופעות בקניון מפוצצות
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה