היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום ראשון הבא - בעוד שבוע בדיוק- יש לבעלי יומולדת . אין לי מושג מה לקנות לו . אין לי שום תכנון ליום א.. אין לי כלום ! בבקשה תעזרו לי , עם רעיונות מפתיעים .. לא חולצה או בושם ....
18 תגובות
עמוד 1
למה פארשית?! שבוע זה מלא זמן לפעמים.....
הנה דוגמא למה שאני השנה הכנתי לבעלי מתנה, שהיתה בעצם מורכבת מ- 5 מתנות שונות, בשביל כל אחד מ- 5 החושים, זה מה שאני הרכבתי: 1. חוש הטעם - קניתי לשנינו שובר לארוחה זוגית, ככה זו גם בעצם מתנה משותפת לשנינו, ועוד סיבה לבילוי זוגי. 2. חוש הראיה - מחזיק מפתחות קטן עם תמונה, או של שניכם, או רק שלך, או כל מה שמתחשק לך..... אני ממליצה על מחזיק קטן ממתכת שהתמונה מודפסת עליה, זה גם לא גדול מידי ומגושם 3. חוש השמיעה - זוג כרטיסים (שוב גם בילוי משותף) למופע שאת יודעת שיענין אותו או שהוא רוצה, או סרט, או דיסק שהוא יאהב 4. חוש ריח - בושם, לא מצאתי משהו מתאים אחר..... 5. חוש המישוש - מכיוון שגם אני בהריון, ולא יכולתי ממש להשתתף יחד איתו, ארגנתי לו יחד עם האחים שלו יום כייף בספא, עם מסאג' ופינוקים, כי ידעתי שלבד הוא לא יילך....
אגב, אצלנו הסיבה העיקרית לזה שחלק מהמתנות היו משותפות היה גם בשביל להיות יחד וכדיי לנצל את זהלפני הלידה הצפויה, וגם כי אנחנו חוגגים ימי הולדת בהפרש של 3 ימים אחד מהשני, אז מראש אנחנו משתדלים לעשות משהו משותף.....
בהצלחה, והמון מזל טוב!!!!!
סרט vip בקולנוע *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
תעשי לו משהו רומנטי ספא עם ארוחת בוקר
אוקי , אני אצא לסיבוב בקניון .. וחנות צילום .. נראה מה אמצא.. תודה לבנתיים ..
קחי אותו לצניחה חופשית או טיסה בשמי הארץ אולי איזה פיקניק רומנטי באיזה מקום טוב צימר +מסאג'... מושב שעושה עיסוי בגב טיפול אצל קוסמטיקאית...
ומה עם חכת דייג?
[[[
יפית - בודקת את האופציות שנתת לי .. תודה ! נטלי
יאללה
[[[
מה פתאום חכה . אין מצב, זה לא היה אופציה אפילו לדקה . אני מכירה קצת את בעלי ..חכה עלק..
אהבתי את הרעיון של יפעת
איזה קטע גם לאחיינית שלי יש יום הולדת ביום ראשון! אני לוקחת אותה לVIP אם יש איזשהי קב' שהוא אוהב את יכלה לקנות לו כרטיסים למשחק... אם הוא בקטע של ספורט את יכולה לקנות לו אופניים.. מכונת גילוח חשמלית זה מגניב
אנחנו השנה יורדים לאילת כולנו לחגוג יומולדת שלי שלו של שחר ויומנישואין ועל הדרך יומולדת של אבא שלו ואח שלו ...כל החמולה