היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוליקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב יקרה שלי לו יכולתי - הייתי חורזת זר של מילים שתהיה לך שנה נפלאה שתדעי להודות על מה שיש ותוכלי להתפנות למה שצריך שתדעי רק אהבה ושמחה שכל הקושי יעלם כלא היה שהבריאות תמשיך ותככב 55555555555 שהבנות ימשיכו את ליבך לענג שאת ואישך תמשיכו בצעידה יד ביד לעבר השקיעה ובעיקר לעבר החיים שעבודה תימצא במהרה ותענה על כל רצונותייך שתהיה שנה הרבה יותר טובה מזו שחלפה ועברה בהמון
יקירתי, המון המן מזלטוב ליום הולדתך, אני מאחלת לך רק אושר ואושר, בריאות ואהבה, שתרווי נחת משלושת הנסיכות המתוקות שלך, אוהבת שרית!!!!!!
מזל טוב למיטל המקסימה, המון אושר ,בריאות ונחת מהבנות
לחברה מיוחדת בעלת לב זהב יום הולדת שמח עם המון שמחה שכל יום יהיה שופע באהבה, אושר ואור ותמיד תחייכי ותשמחי ואותנו במילותיך תרגשי מאחלת לך רק טוב והתגשמות חלומות המון מזל טוב ואוהבת המון
יום הולדת שמח!!!!!!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מזל טוב נשמה טובה, הלואי שכל משאלות ליבך יתגשמו ביום חשוב זה ושתדעי רק אושר שמחה ואהבה ובריאות
מזל טוב טלטולי יקרה בריאות אושר שמחה כיף צחוק אהבה הכל מהכי טוב ממני אלייך
אישה מיוחדת ויקרה!
מזל טוב לרגל יום הולדתך. אני כל כך לא יודעת מה מאחלים לאישה כמוך את נדירה ומיוחדת במינה! אז אאחל לך רק בריאות!
אוהבת ומעריכה אותך מאד! יומולדת שמח יקירה
וואוווווווווו תודה רבה רבה לכולכן על הברכות החמות
באיחור אמנם , אבל המון מזל טוב יקירתי ! שתזכי לאושר ונחת ועושר וכל משאלות ליבך ! נשיקות , פנינה