-
אמאלה! ילדת אותה קילו אחד??????????????????
ואוו !
תשמעי ,זה נכון שתבדקי הכל וכל מה שהרופאים רוצים ..אבל תנסי להיות אופטימית שאולי באמת העליה היא סבירה ביחס למשקל הלידה שלה,
ואולי גם ביחס לגנטיקה שלה, והלוואי והכל יהיה בסדר...
-
-
כן שוקה ילדתי אותה 1.100 ק"ג
טוהר
-
יש ילדים כאלה... שפשוט לא עולים הרבה במשקל, גנטיקה...
הלוואי עלי חחח
אין ספק שצריך לעשות את כל הבדיקות אבל אין לך מה לפתח חששות וסיוטים
אני מאמינה שהכל בסדר
כמו שאמרו, יקח לה זמן להשלים את הפער
כל עוד את יודעת שהיא אוכלת מספיק ומקבלת את כל הויטמינים, המינרלים ואבות המזון שהיא זקוקה להם אני בטוחה שאין סיבה לחשוש!
-
ממי , ירין שלי אמנם לא נולד פג, ובגיל שנה הוא שקל יותר, אבל
קצת יותר משנה שלמה, שהוא היה בתתמשקל וגם אותנו הפנו מפה לשם ולשם ולפה, והיינו במעקב במרפאה להפרעות אכילה.
ומה בסוף? הילד אוכל יפה! חמסה ,כן? אמנם פחות מבני גילו אבל באמת שאני כאמא אומרת שהוא אוכל יפה..
ובשנה הזו הוא עלה רק איזה חצי קילו .. בתקווה..
לגנטיקה בהחלט יש פה משקל .
אני מאוד מקוה שכל הבדיקות יצאו תקינות , ובאמת תנסי להיות אופטימית .
היא גבהה? זה פרמטר חשוב!
היא שמחה ? פעילה? זה המדד שצריך ללכת לפיו ..
-
מותק שלי, הקטנה שלי ציפלונה בטירוף!!!!
כל ביקורת בטיפת חלב היא היתה עולה אולי 50 גר'
מייל:
ortal_halag@walla.co.ilמסנג'ר:
ortaly10@hotmail.co.il
-
היי מאמי
[[[
-
-
תודה בנות על התמיכה
טוהר
-
אל תתני לאף אחד להכניס בך ספקות על טיבך כאמא
ישקף אלוקים ממעון קודשו
ויך כל שונאי עמו כהרף עין
הנה ה' קם וניצב על אנך
ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
יש ילדים פעילים יותר והם לא עולים הרבה משקל
אם את רואה שהיא מתפתחת יפה ועושה כל יום משהו חדש לא היתי דואגת
אבל עדיף לעשות את הבדיקות כדי להיות בראש שקט
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
תעשי את הבדיקות שנתנו לך ותהיה רגועה.
אצלי היא נולדה 3300 והיום בגיל שנה וחודשיים היא עוד לא 8 קילו
-
אני שונאת את ההלחצות של טיפת חלב!
תעשי את הבדיקות כדי שיהיו רגועים, אבל אם היא עליזה, מאושרת, משחקת, מתפתחת, ישנה, ובעיקר אם חילוף החומרים שלה מהיר או שהיא מוציאה המון אנרגיה - לא הייתי דואגת יותר מידי.
אני יודעת שכאמא לפגית יש יותר לחץ עליה, יותר גוננות, אבל אם את מרגישה שהיא בסדר - זה מבחינתך ומבחינתה החשוב ביותר.
בדיקות הדם הן סיוטיות! גם אני שונאת, וכשאת רואה את הרבע עוף שלך שאוחזות בה שתיים שהיא לא מכירה ומנסות להכאיב לה - זה ממש כואב נורא פיזית בכל בגוף שלך.
המלצה שלי - פעם הבאה להחזיק אותה על הידיים שלך, לתת לה משהו מתוק לפני (אם את זוכרת - בפגייה נתנו לפני כל בדיקה קצת מי סוכר - כי זה מחליש את הכאב) ולעסות את המקום מעט לפני שדוקרים אותה - זה גם עוזר.
המון
-
היא שותה בקבוק מטרנה/סימילאק?
ניסית לתת לה דייסות יחד עם זה?? תנסי לתת לה דברים מזינים עם הרבה קלוריות. תנסי תפו"א , בטטה זה מתוק , בקבוק דייסה וכו'
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
VIL
-
היי
אני רוצה להגיד לך ליה שלי בת 4 במשקל 13.5 קילו איפה שאני הולכת אומרים שהיא קולב אבל היא ילדה שמחה, פעילה זה הכי חשוב.
אני לקחתי אותה לבדיקות עשינו בדיקת צליאק עשיתי בדיקות דם כדוריות וכאלה ועוד בדיקות אפילו שלחו אותי לעשות לה בדיקת אולטרסנט עצמות כף יד כדאי לראות לאיזה גיל מתאים העצמאות שלה ובאמת לפי העצמאות היא יותר קטנה בהרבה ונבהלתי אז הרופא אמרה היא רזה מאוד באחוזון 10 אבל היא גובהת זה הכי חשוב את צריכה לבדוק אם היא גובהת אם גובהת אין לך דאגה.
זה מבנה גוף.
רחל
-
תודה
טוהר