לכל מי ששאבה חלב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נראה לי יש לי מנחוס עם שאיבות...
    גם עם הגדולה וגם עכשיו לא הולך לי עם זה... רציתי לאגור לפחות בשביל כיפור...
    איך זה הגיוני שהילדה כל היום מחוברת לי לציצי אבל כשאני באה לשאוב אני מצליחה רק 20 CC משני הצדדים??? אני שומעת על בנות שממלאות את הפריזר עם שקיות של 300 CC כל פעם ואני לא מצליחה לשאוב כמעט כלום!!!

יש לי משאבה חשמלית של מדלה - מיני אלקטריק.. אני לא מתכוונת להוציא על משאבה נוספת עוד כסף אבל האם ייתכן שזה קשור למשאבה או שקשור לזרימה שלי???

אני רוצה להמשיך להניק אבל לא יכולה להשאיר אף אחד עם הילדה כי אין לי חלב שאוב אז כל היום היא צמודה אליי....
    כמה הצלחתן לשאוב בגיל חודש?

בכל אופן גמר חתימה טובה וצום מועיל!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 תגובות
עמוד 1

• קודם כל מזל טוב !

איפה סיפור הלידה...?
  • לגבי סיפור לידה - צודקות!!!
    מקווה שיהיה לי זמן היום ואעלה את זה לאתר....

אני אנסה לשאוב כל שעה... נראה מה יצא מזה....
    תודה!!!

אגב, נוגה, הכמות לא גדלה אצלך עם הזמן? אני מקווה שזה יגבר אחרת....יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• עדי - אני לא יודעת איך היה לנגה - אבל אני יכולה להגיד לך שאני התחלתי לשאוב 3 ימים אחרי הלידה כי הייתי חייבת מסיבה רפואית..
  • קודם כל אין כמו שאיבה טבעית! (התינוק יודע לשאוב את החלב שלו הכי טוב מכל משאבה...) דבר שני בגיל חודש (עד כמה שזכור לי) איך הרבה חלב כי הילד לא אוכל יותר מדי חלב.. דבר שלישי - יכול להיות שהשאיבה של המשאבה שלך לא מספיק חזקה? את זה את צריכה להרגיש. ודבר רביעי ואחרון - תשאבי בבוקר, אחרי שינה טובה ואחרי ארוחת בוקר, אז יש הכי הרבה חלב. ואם את רוצה יותר - יש כדורי חילבה שלוקחים או זרעי שומר לתה, או שקדים, או בירה שחורה (אולי הבנות יכולות להוסיף עוד דברים).
    ואל תשאבי אחרי הנקה, הקטנה שלך מרוקנת אותך ואז לא נשאר לשאיבה, צריך לחכות קצת...
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • תודה על העיצות....
    אבל אם אשאוב לפני ההנקה אז היא לא תצליח לינוק כי לא ישאר לה הרבה...
    מקווה שזה יסתדר...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!

• טוב, אז עדכון...
    חזרתי מטיפת חלב בגלל חיסון של גיל חודש ועל הדרך האחות העבירה לי הדרכת שאיבה..
    אז הטיפים שלה:
    1. לא משנה מתי לשאוב - לפני או אחרי הנקה רק שזה יהיה קבוע...
    2. לפני השאיבה לעסות את השדיים ע"י תנועות מעגליות ומעט טלטול...
    3. לשאוב לפי 7ד', 5ד', 3 ד' מכל שד...

אנסה מהיום מקווה שילך לי... תחזיקו אצבעות...

אגב, בילדה הבכורה שלי השתמשתי בכדורי חילבה להגברת חלב וזה עזר מאוד אבל הגוף הריח כמו פלאפליה - בעעעההה... מנסה להימנע מזה הפעם...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!

• עדידי יפתי!!!!!
    שני דברים, יכול מאוד להיות שהמשאבה לא מצליחה להוציא ,
    יש משאבות מצויינות, אני הזכרתי מיד שרה, והייתי ממש מרוצה...
    גם שאני התחלתי לשאוב יצאו לי כמויות קטנות, תמיד שאבתי בשעה קבועה,
    ואז הגוף התרגל שאני שואבת בשעה הזו וידע לייצר לי חלב...ואגב,
    אני שאבתי בערב, כל ערב, היה לי הכי נוח ....

דבר שלישי,
    גמר חתימה טובה,
    יום נישואין
  • שאבתי 2.1 חודשים בלי הנקה

טוהר
  • אני הייתי שואבת 120-180 cc
    ולקחתי את המשאבה מיד שרה , אין ספק שהיא מעולה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה