היום עדן עשתה בפעם הראשונה............... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קקי בסיר

אני פשוט מאושרת ונרגשת.
    החלטתי לזרום איתה בקטע של גמילה כי היא כל הזמן אומרת פיפי וקקי כשהיא עושה. אבל עכשיו מגיע החורף אז אני לא ממש אתחיל איתה גמילה אבל אני זורמת איתה ומראה לה שיש עוד אופציות חוץ מחיתול.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
13 תגובות
עמוד 1
  • מה קרה החלטתם לקנות סיר?

• סיון יש לה ישבנון והוא קצת מפחיד אותה אז מיקי הביאה לה סיר. זה גם מה שאמרתי כל הזמן, אם היא לא תרצה את הישבנון אז נקנה סיר וזה מה שעשינו

באהבה, ליאת.
  • כל הכבוד לעדן!!!
    וסיון מה בעיה בסיר?
    לנו יש ישבנון ,מקטין אסלה וסירים ,כל פעם משתמשים במשהו אחר ,בסלון למשל שמתי סיר ,בחדר שלנו מקטין אסלה,ושירותים ליד חדר של איתמר ישבנון ,וגם במקלחת סיר ,לפני האמבטיה עושים פיפי.
  • כל הכבוד לעדן
    עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    אתר המתכונים שלי :
    [center]http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/
    [center]
  • מאיה סיון שאלה למה קנינו סיר כי אני אמרתי שאני מעדיפה שהיא תתרגל לישבנון כדי שלא נצטרך אחר כך גם לגמול אותה מהסיר אבל גם אמרתי שאם תהיה בעיה עם הישבנון נקנה סיר.

באהבה, ליאת.
  • כל הכבוד
    מזל טוב....
    ליאני אמא אוהבת אותך הכי בעולם...

• כל הכבוד לה!!!!!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • כל הכבוד לה

• כל הכבוד!
    מרגש בהחלט!

• כל הכבוד

• איזה יופי!!!
    כל הכבוד לה

• ההיפך אני ממש לא רואה בעיה בסיר אני חושבת שרוב הילדים מעדיפים סיר בהתחלה - פחות מבהיל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה