למי שיש את X MAX של ד"ר בייבי--- דחוף לי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זהו היום אני סוגרת על עגלה ב"ה[
    שמור נא עלינו כמו ילדים.... שמור נא ואל תעזוב, תן לנו אור ושמחת נעורים, תן לנו רק לאהוב!!!!!!!

11 תגובות
עמוד 1
  • אין לי את אף אחד מהם

טוהר

• לי אין אף אחת מהמם ולפי נסיון שד"ר בייבי דומה לבוגבו ושות' אז הטיולון לא כזה מרווח ואילו בפג הוא מאוד מרווח ואפשר להשתמש בו לאורך זמן
  • לי הייתה פג אחלה עגלה נשמרת לכל החיים
    [בחיבוקי גדול
    רינת אמא של מוריה ודביר
  • לא מכירה אבל לי יש של פג פרגו מרוצה אבל בשלב מסוים אחרי גיל שנה עברתי לטיולון של ד,ר בייבי פשוטה שקיבלתי ממנוי הורים וילדים

• תודה בנות[
    שמור נא עלינו כמו ילדים.... שמור נא ואל תעזוב, תן לנו אור ושמחת נעורים, תן לנו רק לאהוב!!!!!!!

• אצל שחר היה לי את המטאליק של ד"ר בייבי ושחר הצליח לשבת בטיולון עד כמעט גיל 3
    היתי יורדת איתו בגיל הזה עם עגלה כי יש הינו הולכים ברגל לפארק

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • לי יש את הX MAX והיא מצויינת לי.
    נועם שכב באמבטיה עד גיל חודשיים ועבר לטיולון..והוא נהנה כל כך..
    היא גם די גדולה אפשר להחליף בה..הכל היא מצוינת לי

• זהו... קניתי אותה.... והיא מהממת![

• תתחדשי זה הכי חשוב
  • שתהיי בריאה, אמרת לי שבוע שעבר שסגרת על פג

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • אורלי חחח התחרטתי בגדול (האמת שזה אלי יותר ממני)
    אחרי שהוא ראה מה ה X MAX מציעה באותו המחיר אז ברור ששינה את דעתו (לשמחתי הרבה!)
    אני נעולה על העגלה הזאת כבר המוןןן זמן[

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה