מוכרחה לשמוע את דעתכן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אנחנו בתוך תהליך הגמילה.
    בגן יש גננת חדשה (קבוצת הבוגרים) שכולנו לומדים אותה והיא אותנו.
    אני משתלדת להיות מאוד מעורבת ומתקשרת בצהריים לשאול איך עובר/עבר היום וכו'...
    ויצא לי לשוחח איתה גם יום אחד בערב - והיא אמרה שהרבה מההתנהגויות היא מקשרת לתחילת שנה, וכל החוסר סדר הזה בעקבות החגים.
    היא כל שיחה אומרת לי שליאם משתולל וכו'... גם במפגש ושיוצא לה להושיב אותו בפסק זמן לידה.

היום היא פשוט עברה את הגבול בעייני והייתי מעוניינת לשמוע דעות נוספות:

התקשרתי כרגיל והיא ענתה ואמרה שהפעם הקדמתי אותה כי היא רצתה להתקשר ולדבר איתה על הפיפי...
    היום היא טענה שהוא השתין על עצמו, (הן לא מחזיקות לו את הבולבול ואז הוא משפריץ עליהן או על החולצה שלו) והיה ריח חריף לפיפי כך שהיה צריך לקלח אותו, שהיא חושבת שיש מקום לבדיקת רופא ילדים.

כמעט הורדתי לה סטירה דרך הטלפון.

היא גננת, מי הסמיך אותה לתת עצות רפואיות???
    אולי הוא אכל משהו מתובל?
    אולי תתמודדו ותקלחו, לא יקרה כלום... אולי תחזיקו לו את הבולבול שלא ישתין על עצמו...

בבית לא בורח, ואין ריח חריף לפיפי...

אני חושבת שיש שם פשוט חוסר סבלנות!
    מה דעתכן?
18 תגובות
עמוד 1

• מצטערת שאני לא מנוסה כי יש לי בת
    אבל המטפלות בגן מחזיקות להן בשרותים? לא ידעתי
  • נשמע קצת מוגזם
  • לירון, לעידן לא מחזיקים... פשוט לימדנו אותו לכוון

• תודה למתייחסות.

עוגית, ליאם מטבעו אוהב להשותלל ובודק גבולות ואין לי בעיה עם זה, אבל נראה לי הגזמה להגיד לי שהוא ישב לידה בחצר... כאילו כמה זמן?
    הלווו...
    והוא בגן פרטי עדיין.

לירונועם - ליאם שותה המון!!!! כמוני... אני שותה כ 3 ליטר ביום, והוא לפחות ליטר וחצי... לכן יש לו המון פיפי וצריך סבלנות איתו...
  • זה ממש מוזר מה שאת אומרת .. לא יודעת אם בגן של ירין מחזיקים להם .
    אני כאמא שלו לא מחזיקה לו . נשמע לי מוזר מדי .
    הטוסיק קצת קדימה ואז זה ישר לאסלה.
    ולגבי הריח החריף ..לא יודעת מה היא הריחה ,אולי לא שתה מספיק, אולי לא היה נקי בשרותים, אבל בכל זאת .. היה נדמה לה שמשהו לא תקין ..למה לא להאיר את
    תשומת ליבך לזה?
    הגננת של ירין אמרה לי פעם שהוא רעד מוזר והתבכיין ולא הבינו מה יש לו והפנתה את תשומת ליבי כדי שאם יקרה שוב- נבדוק את זה .
    או שלא הבנתי נכון את הסיטואציה או שלא יודעת ..נראה לי בסדר ההתנהגות שלה ..
  • גם אני לא מנוסה בזה... באמת איך מלמדים בנים לעשות פיפי
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • סליחה

• נראה לי פשוט חוסר סבלנות של הגננת לילד חד וחלק

ריח חריף של פיפי נשאר על הבגד עם לא מחליפים אותו ברגע שמחליפים לא צריך להיות ריח חריף של פיפי
    יכול להיות שגם הוא לא מספיק להגיע לשירותים ולהרים את החולצה כמו בבית
    לא צריך להחזיק לו פשוט שתלמד אותו איך מכוונים בשרותים השונים של הגן שהם קצת שונים מהשירותם של הבית
    היא היתה צריכה לעשות את זה ביום הראשון לעבוד עם הילדים על הכללים של הגן איפה עושים פיפי וקקי ואיך עושם את זה בשירותים של הגן

שחר גם מדלקם לי בעל פה שיש שירותים של בנות ובנים ואסור להכנס לשירותים של הבנות רק של הבנים ואם יש מישהו בפנים צריך לחכות

אם היא רוצה סדר בגן שתעבוד עם הילדים על הכללים והגן שלה יראה אחרת לגמרי

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • דרך אגב לגבי הכיוון בבית למדנו את שחר לכוון בעזרת מדבקה של דורה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • איפי - מדבקה רעיון גדול!!!
    עשו פעם ניסוי בשירותים ציבוריים של גברים, שמו מדבקה כאילו יש זבוב באסלה וראו שהשירותים נשארו הרבה יותר נקיים כי הגברים ניסו לקלוע על הזבוב
  • לדעתי זה מראה דווקא שהגננת עם היד על הדופק, היא שמה לב למשהו שונה, לריח מוזר והעירה לך
  • תודה לכולן על ההתייחסות.

מאחר ומדובר בשרשרת אירועים מולה והבטן שלי מלאה עליה כמו שאומרים היתה חשובה לי דעה נוספת, חיצונית.

אני באמת מקבלת ביקורת בונה, בטח ממי שמבינה אולי קצת יותר ממני, אבל היא פשוט משדרת חוסר סבלנות.
    הילד לא גמול כבר חודשים, הוא בתחילת הדרך, אפשר לעזור, אפשר ללמד, אפשר להסביר, מכיוון שלי הן הסבירו קודם להושיב אותו ולהחזיק שילמד את הפרנציפ של השירותים בכלל אז עשיתי ככה, לא עשיתי את זה מתוך עצלנות.

המדבקה היא רעיון גדול מהאסלה הקסומה, אני באמת יכולה לנסות את זה...

אבל אני מרגישה מצד הגננת, ואני מדגיה גננת ולא סייעות קצת חוסר שקט, אי נעימות כזו...

אני חושבת שהדאגה היא חשובה, אבל מפה ולהגיד יש מקום לבדיקה אצל רופא ילדים זה קצת ללכת רחוק מידי, לא?
  • אם ככה את מרגישה כדאי שתקבעי איתה (ואולי גם עם המנהלת?) פגישה. אני כן חושבת שאולי כל הלחץ של תחילת השנה + גמילה + ההשתוללות שאת מספרת - גורם למטפלת לדבר בחוסר סבלנות ויכול להיות שעם הזמן זה יעבור לה, אבל חשוב שתדברי איתה על כך (בצורה רגועה ומכובדת) כמו גם על הדברים האחרים. חבל שתרגישי ככה סתם אם אין סיבה ממשית
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • גם לי זה נראה שהיא אמרה לך את זה מתוך דאגה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לגבי הכמות של הפיפי הם צריכים ללמוד שיש לו הרבה פיפי בגלל ששותה המון
    גם שחר שותה המון המון ויש לו המון פיפי
    והם יודעים בגן לתזכר אותו כל כמה זמן ללכת לשירותים לעשות פיפי
    אמרתי להם בתחילת שנה והם מתזכרים אותו ולוקחים אותו מתי שצריך והוא בגן עייריה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • לפי דעתי כדי שתדברי עם הגננת ותנסי לרמוז לה שיש דברים שמפריעים לך אצלה
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • ריח חריף? אולי זה סימן שהן לא נותנות לו מספיק שתייה?
    האם הוא מקבל תרופה כלשהי?...
    חח השתין עליה בקשת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה